Εντ: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Άγιαξ Τόμας Εντ έκανε δηλώσεις σχετικά με τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ
Εντ: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Άγιαξ Τόμας Εντ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» σχετικά με τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και όλα τα τελευταία τεκταινόμενα στην ομάδα του Άμστερνταμ.

Αναφορικά με την κλήρωση απέναντι στον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Με το που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Για να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ παραδοσιακές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ σίγουρα αποτελεί σπουδαία επιτυχία. Γνωρίζουμε επίσης ότι διαθέτει στις τάξεις του πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από όλες τις χώρες».

Σχετικά με την διαφαινόμενη παραμονή του Μάρτιν Γιολ στο τιμόνι του συλλόγου τόνισε: «Διαβάζουμε κι εμείς πάρα πολλά στις εφημερίδες, αλλά τις περισσότερες φορές αυτά αποτελούν απλές φήμες, καθώς δεν υπάρχει τίποτα απολύτως επίσημο. Εμείς τον θέλουμε εδώ και για τα επόμενα χρόνια, κάτι που νομίζω ότι θα συμβεί τελικά. Αυτή τη στιγμή ο κ. Γιολ προετοιμάζει την ομάδα για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και δεν είναι συγκεντρωμένος σε τίποτα άλλο».

Σχολιάζοντας τις φημολογούμενες πωλήσεις παικτών ανέφερε: «Οι περισσότεροι παίκτες μας έκαναν ένα πάρα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι λογικό ομάδες να ενδιαφέρονται γι' αυτούς. Παρ' όλα αυτά για τους περισσότερους δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο, παρά μόνο μια επίσημη πρόταση για τον Φαν ντερ Βιλ από τη Μπάγερν Μονάχου. Αύριο όλοι οι διεθνείς επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από μια μικρή άδεια που είχαν και πιστεύω ότι το 95% των παικτών θα παραμείνουν μέχρι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά θεωρώ ότι μόνο ένας μπορεί να αποχωρήσει από τις τάξεις μας, όμως δύσκολα πριν τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε δικός μας στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που επιβάλλεται από τη φανέλα μας και την παράδοση που έχουμε στο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...