Μπερέτα: «Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό»

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χτεσινού φιλικού , στάθηκε  στο γεγονός ότι οι παίκτες του κρατούσαν υπομονετικά την μπάλα
Μπερέτα: «Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό»
Ασφαλώς το 6-0 επί της Μπρουκενάου δεν αποτελεί κάτι που αξίζει ιδιαίτερα της προσοχής μας και  ήταν περισσότερο ένα καλό ξεμούδιασμα μετά από τις πρώτες μέρες της εντατικής προόνησης, αλλά ο Μάριο Μπερέτα έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χτεσινού φιλικού , στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι οι παίκτες του κρατούσαν υπομονετικά την μπάλα αλλά και στο πως όλοι οι επιθετικοί βρήκαν δίχτυα.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία δουλεύουμε τελευταία στις προπονήσεις. Δεν μας βγήκαν όλα, είδα όμως αρκετά από αυτά να υλοποιούντια  Η κούραση των παικτών είναι φυσιολογική λόγω των διπλών προπονήσεων  και ο ρυθμός δεν ήταν όπως θα θέλαμε.

Το ότι κρατήσαμε την μπάλα και την γυρίσαμε σωστά είναι  κάτι που ανήκει στα θετικά της φιλικής αναμέτρησης. Επίσης στα θετικά είναι το γεγονός ότι σκόραραν όλοι οι επιθετικοί μας, κυρίως για την ψυχολογία τους γιατί αυτός είναι ο βασικός τους στόχος. Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία με τον ίδιο ρυθμό», είπε ο Μπερέτα.

Διαβάστε ακόμη...