"Όφειλε να ξέρει ο Σαββίδης"

Ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τόνισε πως η παρουσία του Σαββίδη είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ αλλά ο μεγαλομέτοχος όφειλε να γνωρίζει για το δέσιμο του Γκαρσία με τον κόσμο!
"Όφειλε να ξέρει ο Σαββίδης"

Διαβάστε τα όσα είπε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου, μέλος της χρυσής ομάδας της δεκαετίας του '70:

Αρχικά είπε: "Αισθάνομαι ειλικρινά λύπη και πικρία γιατί πιστεύω πως ο Γκαρσία είναι από τους ξένους παίκτες που ήρθαν και πρόσφεραν αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όσο κανείς άλλος. Αισθάνομαι πικρία που σταματάει με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ήταν αλλιώς"...

Και συνέχισε: "Αυτό που σκέφτομαι εγώ και θεωρώ ότι θα ήταν το καλύτερο είναι να συνέχιζε μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά να έκανε τη συνέντευξη τύπου και  να πει αυτά που θέλει να πει, μετά το τέλος της σεζόν, γιατί τώρα δεν έδωσε απαντήσεις. Προφανώς σκέφτηκε ότι θα ήταν κακό για την ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει. Ο Γκαρσία είναι ειλικρινής και το έκανε αυτό για να μη δημιουργλησει προβλήματα. Ενώ στο τέλος της σεζόν θα μπορούσε να τοποθετηθεί πλήρως".

Σε ερώτηση αν το θέμα Γκαρσία θα προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: "Φοβάμαι πως ναι. Μπορεί ο ίδιος ο Γκαρσία να μη θέλει να δημιουργήσει προβλήματα αλλά το γεγονός ότι φεύγει, αφήνει πολλά ερωτηματικά και είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα ασχολείται με αυτό και θα βάζει διάφορα πράματα στο μυαλό του. Ελπίζω να κάνω λάθος. Θα είναι αρνητικό το να γίνεται μανούρα και φασαρία για τον λόγο που έφυγε, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν. Ήδη βλέπετε τι γίνεται και και είναι άσχημο αυτό για την ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε δύο στόχους και έρχονται κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν και το Τσάμπιονς Λίγκ και το Κύπελλο".

Και κατέληξε λέγοντας: "Άποψή μου είναι ότι για όλη αυτήν την ιστορία που προέκυψε με τον Γκαρσία ευθύνεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Το πιο πιθανό να πρόκειται για μια στάση-απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας και όχ μόνο της διοίκησης"...

Διαβάστε ακόμη...