"Αιρετή διοίκηση με μπροστάρη τον Σαββίδη"

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, αναφέρθηκε στο θέμα της αιρετής διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη αλλά και στο θέμα της τιμωρίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
"Αιρετή διοίκηση με μπροστάρη τον Σαββίδη"

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την αιρετή διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη: «Δεν μπορεί κανείς να ξέρει τις σκέψεις του κ. Σαββίδη. Το θέμα όμως για να κάνει αιρετή διοίκηση είναι το κατά πόσον θα έχουνε ρυθμιστεί τα παλιά χρέη του ΠΑΟΚ ή έχουν δρομολογηθεί οι υποσχέσεις. Ο κ. Σαββίδης άμα κρίνει πως θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις θα προσχωρήσει σε αιρετή διοίκηση».

Για το αν θα πρέπει ο Σαββίδης να μπει μπροστά: «Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Όλοι κρίνουν πως θα πρέπει να γίνει αιρετή διοίκηση και να είναι ο Ιβάν Σαββίδης μπροστάρης».

Για την αποβολή του Σαλπιγγίδη: «Υπάρχουν κανονισμοί και το φύλλο αγώνος, στο οποίο ο διαιτητής έγραψε για εξύβριση. Είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσει ο δικαστής το φύλλο αγώνος και αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα τη γλιτώσει ο Σαλπιγγίδης και ο ΠΑΟΚ. Όμως η δική μου η γνώμη, επειδή γνωρίζω τον Σαλπιγγίδη προσωπικά, είναι πως δεν είχε πρόθεση να μουντζώσει άλλα απλώς έκανε μια χειρονομία απαξίωσης. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Σαλπιγγίδης. Επίσης είναι κρίμα να του μείνει η «ρετσινιά» της εξύβρισης στον διαιτητή, ενώ τόσα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι άνθρωπος με ήθος».

Διαβάστε ακόμη...