«Πόσο τυχαίες οι δύο κόκκινες πριν τον Παναθηναϊκό;»

Ο Κούλης Αποστολίδης μιλάει για την σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πλατανιά, αλλά και για τις δύο κόκκινες σε Σταφυλίδη και Σαλπιγγίδη, που δεν παίζουν με Παναθηναϊκό.
«Πόσο τυχαίες οι δύο κόκκινες πριν τον Παναθηναϊκό;»

Ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου» μίλησε στον sportdog για το τρίποντο με εννέα παίκτες στην Κρήτη, για την διαιτησία του Δελφάκη, αλλά και για την απουσία του «Σάλπι» στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Πώς τον είδατε τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη; Απόδραση με εννέα παίκτες...

Η νίκη αυτή ήταν μεγάλη και πολύ σημαντική. Ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Και το κοουτσάρισμα του Δώνη ήταν πολύ καλό, με τις σωστές αλλαγές όταν η ομάδα έμεινε με εννέα παίκτες.

Δύο κόκκινες όμως σε Σταφυλίδη και Σαλπιγγίδη. Ήταν δίκαιες;

Ο διαιτητής δεν ήταν κακός. Ο επόπτης που έδειξε την κόκκινη στον Σαλπιγγίδη ήταν πολύ αυστηρός. Και στην κόκκινη του Σταφυλλίδη, η πρώτη κίτρινη είναι χαζομάρα του παίκτη αφού δεν χρειαζόταν το τάκλιν στο κέντρο του γηπέδου και την δεύτερη την κέρδισε ο αντίπαλος επιθετικός. Ήταν όμως κίτρινη. Για την κόκκινη του Σαλπιγγίδη ήταν πολύ αυστηρή. Ήταν χειρονομία μούτζα, αλλά μπορούσε να βγάλει μία κίτρινη και να το προσπεράσει. Αλλά δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι που γίνονται όλα αυτά πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω τίποτα, αλλά δύο κόκκινες με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως είναι μία σύμπτωση.

Θα είναι μεγάλη απώλεια η απουσία του Σαλπιγγίδη από το ματς με τον Παναθηναϊκό;

Ο Σαλπιγγίδης είναι από τις μεγαλύτερες μονάδες στον ΠΑΟΚ. Ειδικά τον τελευταίο μήνα είναι σε καλή φόρμα και πολύ αποτελεσματικός στο γκολ. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι μεγάλη απώλεια. Η ομάδα όμως θα το ξεπεράσει και αυτό.

Ο ΠΑΟΚ μετράει συνεχόμενες νίκες, πιστεύετε πως τέλειωσαν τα... σκαμπανεβάσματα;

Γενικότερα η χρονιά φέτος ήταν έτσι. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την χρονιά με μείωση μπάτζετ και διώξιμο παικτών με μεγάλα συμβόλαια. Έκανε μία κοιλιά πριν τον Φεβρουάριο, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει. Έχουν μπει και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου και έχει βελτιωθεί. Στα πλέι οφ, καθώς τότε είναι το σημαντικό, θα είναι έτοιμος.

Διαβάστε ακόμη...