«Δεν ήμασταν έτοιμοι σε σημαντικές στιγμές της σεζόν»

Με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Στέφαν Σβαμπ μετά τον χαμένο τελικό με την ΑΕΚ, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στις σημαντικές στιγμές της σεζόν!
«Δεν ήμασταν έτοιμοι σε σημαντικές στιγμές της σεζόν»

Μεγάλη απογοήτευση επικρατούσε στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τον χαμένο τελικό στο Πανθεσσαλικό με τον Στέφαν Σβαμπ να εστιάζει στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν οι ασπρόμαυροι στο α΄ημίχρονο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, ενώ ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, η ΑΕΚ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και είχαμε το πλεονέκτημα και με το σκορ στο 0-0 χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας δώσουν ένα γκολ. Σε εκείνο το σημείο, η ΑΕΚ, σε μία άτυχη στιγμή μας, βρήκε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, πιέσαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε για να βρούμε το γκολ».

Για το γεγονός πως η ομάδα εμφανίστηκε πνευματική ανέτοιμη σε ένα τέτοιο ματς, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε καλά όπως είπα, είχαμε τις ευκαιρίες ωστόσο δεν σκοράραμε το γκολ που χρειαζόταν στην αρχή. Νομίζω ότι το μυαλό μας ήταν προετοιμασμένο για τον τελικό και για το πως θα κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσαμε να ''χρεωθούμε'' είναι ότι δεν βρήκαμε το γκολ στα πρώτα 45 λεπτά ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε ό,τι έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ; «Η χρονιά ολοκληρώθηκε, είμαστε απογοητευμένοι βρεθήκαμε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, μόλις χάσαμε και τον τελικό του Κυπέλλου και η διάθεσή μας είναι πεσμένη, όλοι στην ομάδα είμαστε απογοητευμένοι. Χρειάζεται ένα διάστημα ξεκούρασης να ''καθαρίσει'' λίγο το μυαλό μας, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Είναι δύσκολο για εμάς αλλά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα...».

Όσο για τον τίτλο που θα έβαζε στη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ; «Δεν ήμασταν έτοιμοι στις σημαντικές στιγμές να κάνουμε το... κάτι. Όλες τις ευκαιρίες που είχαμε να κάνουμε κάτι σημαντικό τόσο στa Playoffs όσο και στον τελικό, δεν τις αξιοποιήσαμε. Χάσαμε όλα τα ντέρμπι στο τέλος της χρονιάς, δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε».

Διαβάστε ακόμη...