«Με πόνεσε περισσότερο η ήττα, η καλύτερη μου επιλογή ο ΠΑΟΚ!»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με πικρό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, που γνώρισε την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από τους «ασπρόμαυρους» είναι και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
«Με πόνεσε περισσότερο η ήττα, η καλύτερη μου επιλογή ο ΠΑΟΚ!»

Ο Σλοβένος μέσος μίλησε κατά την αποχώρηση από το Πανθεσσαλικό, τόσο για την πικρή ήττα στον τελικό, όσο και για την επερχόμενη αποχώρηση του από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τελικό Κυπέλλου:

«Μπορώ να πω ότι αυτή η ήττα με πόνεσε ακόμα περισσότερο από τον περσινό τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) αξίζαμε περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι».

Για την αποχώρηση του και τον δικό του μίνι απολογισμό της θητείας του στον ΠΑΟΚ:

«Τι μπορώ να πω; Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρο τον κόσμο, όλους τους φίλους της ομάδας. Μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή σεβασμό. Είναι δύσκολο για εμένα, αλλά μερικές φορές πρέπει να προχωρήσεις μπροστά, για το επόμενο βήμα της καριέρας σου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πραγματικά περήφανος για τα όσα έκανα εδώ. Ήταν η καλύτερη μεταγραφή της καριέρας μου. Οπότε το να τελειώσει έτσι δεν με κάνει χαρούμενο. Ήθελα όλο αυτό να τελειώσει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους, ειδικά τους οπαδούς».

Διαβάστε ακόμη...