«Παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Στη γραμμή Καντουρί, κινήθηκε και ο Ράφα Σοάρες, ο οποίος μίλησε υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο και θα παλέψει φέτος μέχρι τέλους: 
«Παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

«Μπορούμε και πρέπει να ονειρευόμαστε».

Εξαιρετικό είναι το κλίμα εντός των αποδυτηρίων μετά το νικηφόρο πέρασμα από τον Βόλο. Η δουλειά έγινε και ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα playoffs με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ράφα Σοάρες μίλησε για το τρίποντο στο Πανθεσσαλονικό, στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του και εκθείασε το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου.

«Αυτός ήταν ο στόχος μας για το ματς στον Βόλο: να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να καλύψουμε τη διαφορά από ομάδες που είναι πάνω από εμάς στην βαθμολογία. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και πάμε δυνατά για τα playoffs στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν».

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε προηγουμένως ο Ελ Καντουρί, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ παίζει στην παρούσα φάση το καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι αποτελεσματικός στα ντέρμπι, ο Πορτογάλος μπακ ανέφερε: « Είναι η αλήθεια αυτό (σ.σ. για τα ντέρμπι) και συμφωνώ με την άποψη του Ομάρ. Παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, χτίζουμε το παιχνίδι μας από πίσω, έχουμε καλές ιδέες στην επίθεση και επίσης δεν δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες στην άμυνα από τους αντιπάλους. Είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Μιλώντας για τη μάχη της κορυφής και τα play offs, σημείωσε: «Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας σε αυτά τα ματς γιατί όπως είπαμε, κερδίζουμε τα ντέρμπι. Να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και να βελτιώνομαστε. Μπορούμε και πρέπει να ονειρευόμαστε».

Όσο για το αν έχει σημασία η σειρά των αγώνων σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, τόνισε: «Θα ήταν ωραίο να έχουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, αλλά από την άλλη θα πρέπει να πάμε να παίξουμε και εκτός έδρας οπότε δεν είναι τόσο σημαντικό το πρόγραμμα σε αυτή τη διαδικασία».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε και για τα εγκωμιαστικά σχόλια από τον Ραζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου και για το αν νιώθει ο ίδιος ότι είναι στα καλύτερά του ή μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα: «Πάντα μπορώ να κάνω περισσότερα, νομίζω όμως ότι είμαι σε καλή κατάστασή σε αυτό το τελευταίο στάδιο της σεζόν. Στην αρχή είχα έναν μικρό τραυματισμό που με άφησε πίσω αλλά τελείωσε αυτό και ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου. Κοιτάζω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...