«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που παίζει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ»

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του έδωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πως:
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που παίζει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ»

«δεν υπάρχει τώρα άλλη ομάδα στην Ελλάδα που παίζει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ». Τί είπε για την επιστροφή του, τα playoffs και τον τελικό Κυπέλλου.

Με νίκη έριξε αυλαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να κάνει λόγο για τον τέλειο επίλογο πριν τα playoffs. Ο Μαροκινός μίλησε στο SDNA και στάθηκε και στην επιστροφή του στη δράση: «Τελειωσαμε καλά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όχι μόνο σε ότι αφορά τα αποτελέσματα αλλά και με καλές εμφανίσεις. Είναι ο τέλειος τρόπος για να μπούμε στα playoffs.

Σε πρόσωπικο επίπεδο, σε κάθε ματς αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Όχι μόνο λόγω των αγώνων αλλά και μέσα από τις προπονήσεις. Μην ξεχνάτε ότι είχα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από δύο μήνες και είναι σημαντικη η επιστροφή μου γιατί στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα όπως μπορω. Όταν ο κοουτς με χρειάζεται, θέλω να είμαι εκεί για να βοηθάω την ομάδα».

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα τώρα που παίζει καλύτερα από εμάς.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί «απασφάλισε»: «Πρέπει να καλύψουμε κάποιους βαθμούς αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα τώρα που παίζει καλύτερα από εμάς. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά πρεπει να το παλέψουμε. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν χάσαμε κάποιους βαθμούς και πρέπει να τους καλύψουμε τώρα».

Χάσαμε βαθμούς με ηλίθιο τρόπο αλλά είμαστε ακόμη ζωντανοί

Και προφανώς το ότι χάθηκαν εύκολοι βαθμοί, κοιτώντας πίσω τη φετινή σεζόν, πονάει περισσότερο: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι κομμάτι της ωρίμανσης της ομάδας. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο και χάσαμε πολλούς βαθμούς με ηλίθιο τρόπο, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί. Έχουμε την ποιότητα, είμαστε ακόμα εκεί στην μάχη και τώρα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε στα playoffs. Στα ντέρμπι κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις, οι αντίπαλοί μας το ξέρουν αυτό, έχουμε αυτοπεποίθηση στα ντέρμπι».

Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας, δεν φοβόμαστε κανέναν

Όσο για το αν έχει ιδιαίτερη προτίμηση στην σειρά των αγώνων στα playoffs: « Είμαστε έτοιμοι για κάθε ματς, ανεξάρτητα από το που γίνεται. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι δεν έχει σημασία το πρόγραμμα. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας για να το πάμε μέχρι τέλους στην σεζόν. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο, ο Καντουρί στάθηκε και στον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό τους, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Να συνεχίσουν να μας βοηθούν με τον τρόπο που το κάνουν μέχρι στιγμής. Μας έχουν στηρίξει σε δύσκολες αλλά και σε καλές στιγμές. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ σημαντικοί, είδαμε ότι και στον Βόλο μαζί μας και χαρήκαμε που τους δώσαμε την χαρά μιας ακόμα νίκης».

Φινάλε με... άρωμα Κυπέλλου καθώς το Πανθεσσαλικό είναι στο τραπέζι για την έδρα του τελικού, αν το σκέφτεται καθόλου; «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον τελικό. Ακούμε πολλά σενάρια γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα έρθουμε εδώ και για τον τελικό, όπου και αν γίνει θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα. Θα είμαστε χαρούμενοι να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Τώρα είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση αλλά έχουμε και ένα δεύτερο παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα. Η δουλειά έχει σχεδόν γίνει αλλά υπάρχει και η ρεβάνς.Τώρα είτε παίξουμε Πανθεσσαλικό, είτε στο ΟΑΚΑ είτε στο εξωτερικό, ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα είναι εκεί για να μας στηρίξουν».

Διαβάστε ακόμη...