«Υπάρχει και πνευματική κόπωση - Φανταστικοί παίκτες οι Ντάντας και Κωνσταντέλιας»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για το τρίποντο που πήρε ο ΠΑΟΚ, την κόπωση που υπάρχει από τα σερί παιχνίδια, ενώ μίλησε ξεχωριστά για τους Κωνσταντέλια και Ντάντας.
«Υπάρχει και πνευματική κόπωση - Φανταστικοί παίκτες οι Ντάντας και Κωνσταντέλιας»


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά με ευκαιρία και γκολ. Μετά συνέβη αυτό με τη φάση του πέναλτι που δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε παραπάνω. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το γκολ που μας έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Υπήρχε κόπωση, δώσαμε πολλά πράγματα στα τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά κρατάμε τη νίκη και το αποτέλεσμα».

Για την απόδοσή του και το αν υπήρχε κόπωση από τα σερί παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι κουρασμένος. Δεν είναι μόνο σωματική κούραση, είναι και ψυχολογική από τα τρία σερί ντέρμπι. Εμείς έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε αυτό και το κάναμε με τους τρεις βαθμούς και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό ως δεδομένο».

Για τον Κωνσταντέλια και τη συνεργασία τους: «Απολαμβάνω να παίζω μαζί του. Είναι εκπληκτικός παίκτης. Δε θέλω να του βάλω πίεση, αλλά για μένα είναι από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες. Είναι μόλις 19 χρειάζεται σίγουρα βελτίωση, αλλά ξαναλέω πως σίγουρα θα είναι για τα επόμενα πολλά χρόνια ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και θα κυριαρχήσει».

Για τον Ντάντας: «Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει ποιότητα, το έδειξε και σήμερα με τα γκολ του. Του λέω συνεχώς να γίνει πιο επιδραστικός να βρει γκολ και ασίστ. Παίρνει χρόνο στον ΠΑΟΚ και αυτό μόνο να τον βοηθήσει μπορεί. Χαίρομαι επίσης να παίζω μαζί του. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Διαβάστε ακόμη...