«Οι νεαροί του ΠΑΟΚ έχουν απίστευτη ποιότητα»

Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε το τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ ο Αντρέ Βιεϊρίνια που παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει πλέον δέσιμο, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
«Οι νεαροί του ΠΑΟΚ έχουν απίστευτη ποιότητα»

Αρχικά, τόνισε στην κάμερα της NOVA:

"Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στα τελευταία ματς έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα αλλά και στην απόδοσή της μέσα στο γήπεδο. Αρκεί και μόνο να αναφέρω τη νίκη της απέναντι στον Παναιτωλικό και μάλιστα εκτός έδρας με 4-0 και αυτό δείχνει πολλά. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και δεν πρέπει να αλλάξουμε το πλάνο μας που δεν είναι άλλο από το να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Όσον αφορά το σερί του ΠΑΟΚ:

"Η ομάδα έχει δεθεί πλέον, γνωριζόμαστε περισσότερο ο ένας με τον άλλο και σε αυτό μας βοήθησε ο προπονητής ενώ δουλέψαμε καλά και στη διακοπή. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε καλά και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης και να πάμε ακόμη καλύτερα".

Για τη μείωση της βαθμολογικής διαφοράς:

"Για εμάς δεν σημαίνει κάτι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο σε διάρκεια, έχουμε αρκετά παιχνίδια και μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και τα πλέι οφ. Εμείς πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το πιο σημαντικό τώρα είναι αυτό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε ξανά τους βαθμούς που έχουμε για τα επόμενα".

Για το νέο «αίμα» του ΠΑΟΚ:

"Νομίζω πως οι Ακαδημίες της ομάδας μας, όχι τώρα αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουν δουλέψει πάρα πολύ καλά, έχουν πολύ καλούς προπονητής. Αυτά όλα τα παιδιά έχουν απίστευτη ποιότητα και θα πάρουν σιγά-σιγά τις ευκαιρίες τους, ήταν τώρα ο Τζίμας, ο Σελεϊμάι ήταν ο Κούλιε (σ.σ.: Κουλιεράκης), ο Ντέλιας (σ.σ.Κωνσταντέλιας). Εχουν μέλλον στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα, στο εξωτερικό γιατί την ποιότητα την έχουνε. Απλά πρέπει να έχουν τα πόδια τους σταθερά στο έδαφος και να μην ακούνε τίποτα. Νομίζω ότι και σε αυτό ειμαστε πολύ καλά ως ομάδα, ως σύλλογος. Δουλεύουνε σκληρά, ακούνε τους προπονητές τους πιο έμπειρους παίκτες και θα έχουνε και από μένα ό,τι καλύτερο".

Διαβάστε ακόμη...