«Απολαμβάνουμε τη δουλειά, ήξερα ότι θέλει χρόνο»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, με τον Ρουμάνο να κάνει ξεχωριστή αναφορά λέγοντας πως όλοι θέλουν να παίζουν.
«Απολαμβάνουμε τη δουλειά, ήξερα ότι θέλει χρόνο»

Αρχικά ανέφερε ότι «Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο ειδικά στο πρώτο μέρος, αν δεχόμασταν ένα γκολ στα κόρνερ, ίσως δίναμε το δικαίωμα να πιστέψουν. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και αρχίσαμε στο β’ με τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε απόλυτη κυριαρχία και άλλες ευκαιρίες. Από την άλλη είναι αλήθεια είναι ότι όσοι έπαιξαν, μπήκαν καλά και έχουμε έναν μεγαλύτερο αριθμό παικτών που υπολογίζουν. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Η αυτοπεποίθηση που έρχεται από τις νίκες βοηθάει να μπαίνουν καλά και αυτοί οι παίκτες. Το μοναδικό “πρόβλημα” είναι αυτοί που παίζουν δεν θέλουν να βγαίνουν αλλά αυτό είναι από τα ωραία της δουλειάς».

Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε είπε πως «Τον Ολιβέιρα και τον Ντέλια θέλαμε να ξεκουράσουμε παραπάνω. Ο Ολιβέιρα είναι λίγο πιο ευαίσθητος, πρέπει να το διαχειριστούμε. Ο Μπράντον μπαίνει και πιέζει. Ο Ντέλιας έχει δυνάμεις αλλά διέκρινα ότι ίσως ήταν πνευματικά κάπως κουρασμένος. Ο Ντάντας ήταν πολύ καλός αλλά άρχισε να πέφτει μετά το 70′. Η κουβέντα έγινε επειδή λίγο δυσαρεστήθηκε στην αλλαγή, του εξήγησα το σκεπτικό και όλα καλά. Τόσο ο Ντάντας όσο και ο Ντόουγκλας ήταν πολύ καλοί. Ο αντίπαλος έπαιζε με μακρινές μπάλες και ανταποκρίθηκαν».

Αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται σημειώνοντας «Δεν έχω να σκεφτώ κάτι τώρα από τα παλιά, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουμε στο παρελθόν. Ήξερα ότι θέλει χρόνο ,οι εντάσεις μας είναι καλές απολαμβάνουμε την δουλειά. Με ηρεμία θα πω, πριν τρεις μήνες νικήσαμε τον Ολυμπιακό, χάσαμε με διαιτητικές αποφάσεις από Παναθηναϊκό, χάσαμε βαθμούς με ΟΦΗ η διαφορά είναι η αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε ακόμη...