Λουτσέσκου για Ατρόμητο, μεταγραφές και… Άρη

Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε στη νίκη στο Περιστέρι εξήγησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Λουτσέσκου για Ατρόμητο, μεταγραφές και… Άρη

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε επίσης σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του αλλά και στις μεταγραφές.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

 

«Το πιο κομβικό σημείο ήταν η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στην οποία θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, εάν συνδυαζόμασταν πιο αποτελεσματικά. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητoς ανέβασε τις γραμμές του. Δεν είχαμε την σωστή αξιολόγηση των φάσεων. Δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Φθάναμε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Και από την σέντρα του Ζίβκοβιτς εάν είχαμε την ευκαιρία να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ θα μετρούσε κανονικά, καθώς θα εξεταζόταν από το VAR. Λυπόμαστε για το γεγονός ότι αφήσαμε κάποιους πόντους πίσω μας, όμως πρέπει να το αποδεχθούμε και να συνεχίσουμε με αυτό το σκεπτικό».

– Μπορεί να βγάλει την χρονιά μόνος του ο Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης; Είναι φιλότιμος ο Μπράντον Τόμας, αλλά δεν φτάνει στο επίπεδο του Πορτογάλου….

«Ο Μπράντον είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ξέρουμε ότι είναι λίγο δύσκολο, θα δώσει τα πάντα, θα πιέσει, θα παλέψει, δεν είναι το ίδιο με τον Νέλσον. Είναι ένα δίδυμο επιθετικό που έχουμε αυτή την στιγμή. Θα δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει η αγορά. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα. Είμαστε αναστατωμένοι, όμως, από το γεγονός ότι χάσαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Ρωτήθηκε για τις επιλογές των παικτών και κυρίως για το εάν παίρνει η ομάδα βοήθειες στην επίθεση από τα άκρα κι ο Λουτσέσκου υποστήριξε:

«Δεν καταφέραμε σε αυτό το παιχνίδι να βάλουμε και άλλα γκολ και κατά συνέπεια να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόταν να κάνουμε μία μεγαλύτερη προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, ο Νάρεϊ προσπάθησε, έτρεξε. Εάν είχαμε σκοράρει, θα ήταν διαφορετική η κουβέντα που κάνουμε αυτή την στιγμή. Δεν πήραμε κάτι από τα άκρα. Ο Νάρεϊ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του».

Στην ερώτηση τι θα πρέπει να περιμένει ο ΠΑΟΚ από την αγορά απάντησε:

«Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να προσδιορίσω τι ακριβώς περιμένουμε».

Όσο για τον δεύτερο γύρο που αναμένεται με ενδιαφέρον, είπε:

«Η ομάδα φτιάχνεται ξανά. Προχωράμε βήμα προς βήμα για την δημιουργία μίας ομάδας που πρέπει να εξελιχθεί».

Ο Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη:

«Θα εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε την συνεισφορά όλων των παικτών. Στο Περιστέρι δεν κλειδώσαμε την νίκη όπως θα έπρεπε να κάνουμε, όμως αυτό πρέπει να το δούμε ενόψει της επόμενης αναμέτρησής μας».

Διαβάστε ακόμη...