«Το γκρουπ κατανοεί τι ακριβώς θέλουμε και βελτιώνεται» (vid)

Ικανοποιημένος από την προσαρμογή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στα «θέλω» του τεχνικού επιτελείου, με στόχο την εξέλιξή τους εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη φιλική νίκη επί της Άσντοντ.
«Το γκρουπ κατανοεί τι ακριβώς θέλουμε και βελτιώνεται» (vid)

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως τα ματς επί κυπριακού εδάφους θα δώσουν την ευκαιρία σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

«Το πλάνο είναι πολύ απλό. Προπονήσεις και στο ενδιάμεσο ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ρυθμό και να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στους παίκτες. Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να βελτιώσουμε πράγματα στη λειτουργία μας για να διατηρήσουμε την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου», δήλωσε αρχικά ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων».

Για το αν ξεκινά η ομάδα με καλύτερες προϋποθέσεις πλέον στην Κύπρο έναντι της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία: «Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, άλλα τα δεδομένα το καλοκαίρι, τελείως διαφορετικά τώρα. Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε αυτά τα πράγματα».

Είναι τελείως διαφορετική κατάσταση, αν το καλοκαίρι μιλούσαμε για γκρουπ 11-12 ποδοσφαιριστών που γνώριζαν τη δουλειά, τώρα μιλάμε για μεγαλύτερο αριθμό που έχουν προσαρμοστεί και έχουν κατανοήσει τι ακριβώς θέλουμε».

Για το φιλικό: «Είδαμε πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που διατηρήσαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν μία καλή προπόνηση αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

Διαβάστε ακόμη...