«Μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις για να μάθεις, "κλειδί" η συνέπεια»

Στην συνέπεια που απαιτείται να βρει ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σβέριν Ίνγκασον στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επισημαίνοντας πως είναι χαρούμενος για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του.
«Μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις για να μάθεις, "κλειδί" η συνέπεια»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Όπως ανέφερε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση μετά από ένα άσχημο σαββατοκύριακο στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ. Είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς και εστιάζουμε στα υπόλοιπα δύο παιχνίδι μέχρι την διακοπή.

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ και το κομμάτι που πρέπει να δουλέψει: «Σίγουρα μέσα στη σεζόν έχουμε σκαμπανεβάσματα και δεν μας αρέσει. Αυτό είναι που πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια έως την διακοπή. Είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχει συνέπεια. Ξέρουμε ότι είμαστε ένα νέο γκρουπ, θα υπάρχουν πάνω και κάτω. Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι της συνέπειας».

Αναφορικά με τον διάλογο που είχε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί κατά την αλλαγή του: «Τον είπα συγχαρητήρια για την εμφάνιση του σήμερα, ήταν εκπληκτικός. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, που η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Έχει παίξει στο κορυφαίο επίπεδο. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ειδικά αυτούς που έχουν εμπειρία και ποιότητα. Τους χρειαζόμαστε όλους υγιείς για να παλεύουμε για ένα κοινό στόχο».

Για το αν είχε την επιλογή να σβήσει ένα αποτέλεσμα στο πρώτο μισό της σεζόν, ποιο θα ήταν αυτό: «Είναι πολλά παιχνίδια που δεν πήγαν όπως θέλαμε. Απέναντι στον Αστέρα, τον Λεβαδειακό, τον ΟΦΗ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να υποφέρεις για να μάθεις μερικές φορές. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει συνέπεια και να πηγαίνει με την ίδια νοοτροπία σε όλα τα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως ο Ζεράρ Πικέ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και αν έχει σκεφτεί ο ίδιος να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν πολύ ωραίο αν κατάφερα να κατακτήσω όλα αυτά που κατέκτησε ο Πικέ με την Μπαρτσελόνα (σ.σ γέλια). Θα ήταν μια ωραία ιστορία να λέω στα παιδιά μου».

Διαβάστε ακόμη...