Λουτσέσκου: «Έπρεπε να έχουμε έξι περισσότερους βαθμούς»

Για την αναγκαιότητα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, την πίεση που υπάρχει στην ομάδα εξαιτίας των δύο προσώπων που έχει δείξει στο πρωτάθλημα, αλλά και για τους Νάρεϊ, Κούρτιτς και Μιχαηλίδη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Λουτσέσκου: «Έπρεπε να έχουμε έξι περισσότερους βαθμούς»

«Είναι ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να μπούμε με ένταση και διάθεση. Όλα τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτα. Με αποφασιστικότητα και σωστή στάση στο παιχνίδι καλούμαστε να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα και πώς καλείται ο ίδιος να τη διαχειριστεί με τους παίκτες του:

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Είμαστε απογοητευμένοι επειδή χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε. Έχουμε δείξει δύο διαφορετικά πρόσωπα σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει. Ένα άσχημο, όπως στο ματς με την ΑΕΚ, και ένα καλό όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό. Έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια στα οποία παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, υπάρχουν όμως και ματς που έχουμε δεχτεί γκολ στο φινάλε και μας έχουν στερήσει βαθμούς. Θα έπρεπε να έχουμε έξι βαθμούς περισσότερους τη δεδομένη στιγμή. Αυτό θα μας έδινε τελείως διαφορετική ψυχολογία. Είναι φυσιολογικό όμως για ένα νέο γκρουπ που φτιάχνεται και καλείται να βελτιώνεται συνεχώς μέσω της δουλειάς».

Όσον αφορά τις απουσίες Κούρτιτς και Νάρεϊ και αν θα επηρεάσουν τον ΠΑΟΚ δεδομένου το τι έχουν προσφέρει:

«Δε σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε πολλούς παίκτες στο γκρουπ που ο καθένας θέλει να παίξει, να τα δώσει όλα στο χορτάρι. Για κάποιους παίκτες κλείνει η πόρτα, για άλλους ανοίγει. Όποιοι παίκτες και αν παίξουν το Σάββατο θα είναι ενθουσιώδεις και περιμένουν την ευκαιρία τους».

Σε ερώτηση για τον Μιχαηλίδη και την επιστροφή του στη δράση:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε. Είναι κομμάτι της ζωής του ποδοσφαιριστή μια ατυχία με έναν τραυματισμό. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και τώρα πρέπει να έχει υπομονή και να δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο επίπεδο που ήταν».

Διαβάστε ακόμη...