«Είμαι στη διάθεση του Λουτσέσκου»

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ επέστρεψε από τον τραυματισμό του, έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Λουτσέσκου και μοιράστηκε μέσω των καναλιών NOVA τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ!
«Είμαι στη διάθεση του Λουτσέσκου»

Αν και στάθηκε άτυχος με το... καλημέρα και ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός δηλώνει παρών και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στο κανάλι της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του στις προπονήσεις: «Αυτή ήταν η πρώτη μου γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων μετά από απουσία τεσσάρων εβδομάδων. Βγήκα ξανά στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια καλή εβδομάδα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

Για το αν είναι έτοιμος: «Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη ομάδα και έχω αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Θέλω να ζήσω την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος. Η κατάσταση μου όσο πάει γίνεται και καλύτερη. Είμαι στη διάθεση του προπονητή, οπότε, ναι, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να μπω και να πάρω χρόνο συμμετοχής, εφόσον ο προπονητής το επιλέξει».

Για αυτό που τον εντυπωσίασε, το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα: «Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν το πρώτο παιχνίδι που είδα στην Τούμπα. Ήταν μια τρελή ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί. Η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι σημαντικό. Ελπίζω να είναι η ίδια ατμόσφαιρα κόντρα στη Λαμία, και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος στην αναμέτρηση με τη Λαμία: «Να περιμένετε έναν ΠΑΟΚ, ο οποίος θα μπει από το πρώτο λεπτό, και με όλες του τις δυνάμεις για να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Που θα προσπαθήσει να επιβάλλει το στυλ παιχνιδιού του, και που θα είναι προετοιμασμένος για οτιδήποτε συμβεί στο παιχνίδι. Θέλουμε να μπούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση των στόπερ: «Πιστεύω ότι είναι καλό για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς και καλούς παίκτες που μπορούν και θέλουν να αγωνιστούν. Αυτό σημαίνει ότι «πιέζουμε» ο ένας τον άλλον σε κάθε προπόνηση. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα υγιής. Εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επιλέγει εμένα ο προπονητής».

Για τη δική του υπόσχεση στον κόσμο: «Η υπόσχεση μου είναι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα» .

Διαβάστε ακόμη...