Ζίβκοβιτς: «Ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς του 2-0 με τη Λέφσκι Σόφιας και στάθηκε στη σημασία της ενότητας και της συνοχής, προκειμένου η ομάδα να πετύχει αύριο το στόχο της.
Ζίβκοβιτς: «Ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε...

Για αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση αύριο: «Θα πρέπει να είμαστε σίγουρα πιο επιθετικοί, να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή και πάνω από όλα, να προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον τρόπο τον οποίο θέλουμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοιχείο, που θα πρέπει να επικρατήσει αύριο. Να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, είμαι αισιόδοξος ότι εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα προκριθεί αύριο».

Γι'αυτό που θα έλεγε στους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής ρεβάνς και μετά την ήττα με 2-0 στη Σόφια: «Τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα σε σχέση με πέρσι, γιατί αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Είμαστε επαγγελματίες όμως και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το παιχνίδι. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Ο στόχος μας αύριο, είναι να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την εικόνα του πρώτου αγώνα και αν θέλει να την ξεχάσει η αν άφησε κάτι ενόψει της ρεβάνς: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, συνολικά. Θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να αλλάξουμε, οπότε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα παρουσιαστούμε με το πρόσωπο που θέλουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν τους σόκαρε κάτι από το πρώτο παιχνίδι από τη Λέφσκι και τι πρέπει να προσέξει η ομάδα αύριο: «Ξέρουμε ακριβώς τον τρόπο παιχνιδιού της Λέφσκι και τον γνωρίζαμε και πριν. Παρ'όλα αυτά, υπήρξαν κάποια προβλήματα, που λύθηκαν. Θα πρέπει να δώσουμε το 200% για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση όλοι μαζί αύριο».

Για την ψυχολογική προετοιμασία από πλευράς Λουτσέσκου με στόχο την αυριανή ανατροπή: «Δεν είναι σωστό να βγαίνουν προς τα έξω, αυτά που λέμε στα αποδυτήρια. Έτσι θέλω να το κρατήσω. Ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα και θέλουμε αύριο να δείξουμε ότι όλα αυτά, έπιασαν τόπο».

Για τα δικά του γκολ στην Ευρώπη και αν σκέφτεται την πρόκριση με τον ίδιο πρωταγωνιστή: «Κάθε ποδοσφαιριστής σε αυτόν το σύλλογο είναι σημαντικός σε κάθε παιχνίδι. Μόνο μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι σημαντικό. Θα πρέπει να έχουμε συνοχή, να είμαστε όλοι μαζί, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει αυτήν τη σεζόν, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει αύριο: «Είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Θα πρέπει όμως πρώτα από όλα, να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...