«Στον ΠΑΟΚ θα αναδειχθώ και θα αναλάβω ευθύνες»

Για τη νέα σελίδα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τον Πάμπλο Γκαρσία και όχι μόνο μίλησε στην κάμερα της Nova, ο Νικολάς Κουαλιάτα.
«Στον ΠΑΟΚ θα αναδειχθώ και θα αναλάβω ευθύνες»

«Αυτό που γνωρίζω για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχει φανταστικούς οπαδούς. Πρόκειται για έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο που έφτασε την περασμένη σεζόν μέχρι τα προημιτελικά του Conference League. Αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε βήματα προόδου. Αυτός που μου μίλησε για τον ΠΑΟΚ ήταν ο μάνατζερ μου», δήλωσε αρχικά ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός για να προσθέσει:

«Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Θέλω να αναδειχθώ, να επιδείξω στον αγωνιστικό χώρο τις ικανότητες μου. Όλοι στον ΠΑΟΚ με υποδέχθηκαν θερμά. Τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και τα μέλη του τεχνικού τιμ».

Ακόμη, ο Λατινομαερικάνος άσος του «Δικεφάλου» πρόσθεσε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον εμβληματικό Πάμπλο Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ έχει στο δυναμικό του νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ενέργεια. Χρειάζονται και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία με την εμπειρία τους και να βοηθήσουν τους μικρότερους. Γνώριζα ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε και μου είπε τι να περιμένω και πριν έρθω και όταν έφτασα στη Θεσσαλονίκη».

Ειδικότερα, για τον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε: «Ο Λουτσέσκου μου ζητάει πολλά πράγματα στην τακτική, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι θέλει να κλείνω καλά στους χώρους και όταν η μπάλα πάει στους ακραίους της αντίπαλης ομάδας εμείς να κλείνουμε και να είμαστε συμπαγείς. Στο επιθετικό κομμάτι θέλει να μου δώσει την ελευθερία να δείξω τις ικανότητες μου πάντα στα πλαίσια του να βοηθήσω την ομάδα».

Kλεινοντας, ο 23χρονος μπαλαντέρ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Η ομάδα μου έχει δείξει πόσο σημαντικό με θεωρεί. Έχω έρθει για να αναλάβω αγωνιστικές ευθύνες. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.Θα κυνηγήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους».

Διαβάστε ακόμη...