«Είμαι πολύ φιλόδοξος, γι' αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ» (vids)

Ο ΠΑΟΚ επενδύει στον Ντομινίκ Κοτάρσκι, προσφέροντας 5ετές συμβόλαιο στον Κροάτη τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη!
«Είμαι πολύ φιλόδοξος, γι' αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ» (vids)

Ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ένα από τα κίνητρα του για να επιλέξει τον Δικέφαλο, ήταν και ο κόσμος του, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δίνει το 100% για να πετύχει η ομάδα σπουδαία πράγματα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι πολύ φιλόδοξος κι είμαι εδώ για να μάχομαι για νίκες και να κερδίσω τίτλους. Με τον ΠΑΟΚ μπορώ να το κάνω αυτό. Ένα από τα βασικά κίνητρα ήταν -ασφαλώς- κι ο κόσμος. Ένα τεράστιο κοινό, το μεγαλύτερο κοινό στην Ελλάδα, είναι τεράστια πρόκληση για μένα. Έχω μιλήσει και παίκτες και προπονητές, που όλοι με προέτρεψαν να έρθω εδώ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου κι ελπίζω ότι θα είναι αρκετό, για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για την εμπειρία του στην Τούμπα, σαν αντίπαλος με τον Άγιαξ, ανέφερε:

«Θυμάμαι ότι ήταν ένα σκληρό παιχνίδι κι ότι η ατμόσφαιρα ήταν τρελή. Έχουν περάσει 3 χρόνια, αλλά μου έχουν μείνει στο μυαλό εκείνες οι εικόνες».

Διαβάστε ακόμη...