«Εγγύηση Ιβάν για τη Νέα Τούμπα, εμπόδια και δικαιολογίες για Καυτανζόγλειο»

Στο «Open Sport» φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος, με αφορμή την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα, μιλώντας παράλληλα και για το ζήτημα με το Καυτανζόγλειο:
«Εγγύηση Ιβάν για τη Νέα Τούμπα, εμπόδια και δικαιολογίες για Καυτανζόγλειο»

«Ο πολιτικός προϊστάμενος δεν έδειξε... διάθεση να βρεθεί σημείο επαφής».

Ο ΠΑΟΚ διανύει μια από τις πιο ιστορικές περιόδους της ιστορίας του, με το μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο, να φιλοξενείται στην αθλητική εκπομπή του OPEN, αναλύοντας το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας αλλά και τον ενεργό ρόλο του Ιβάν Σαββίδη: «Εγγυάται πως όλα θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Αναλυτικά μερικά από όσα είπε:

«Βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε τώρα, να μιλάμε δηλαδή για μία νέα Τούμπα, γιατί αποτέλεσε στόχο του Ιβάν Σαββίδη. Πριν από μερικά χρόνια φαινόταν αδιανόητο, ακόμα και εμείς είχαμε αμφιβολίες για το αν μπορεί το όλο θέμα να φτάσει στο τέλος του δρόμου. Ωστόσο, με την καθοδήγηση και το πείσμα του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την σκληρή δουλειά όλων όσων εργάστηκαν για το νέο γήπεδο, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Είναι ένα ιστορικό γεγονός, πολύ σημαντικό και για τον ΠΑΟΚ και για την ίδια τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα γεγονός που μας φέρνει μεγάλη χαρά, καθώς άνοιξε η πόρτα και ο καθένας πλέον ξέρει τις ευθύνες του για να δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο έχει ανάγκη και η πόλη. Όλο αυτό το διάστημα, προσπαθήσαμε να μετατρέψουμε τον χρόνο σε κερδισμένο και όχι χαμένο. Τρέξαμε τον διαγωνισμό και θα υπάρξει σύμπραξη ελληνικών και ξένων εταιριών, οι οποίες μέσα σε 2-3 μήνες έχουν την υποχρέωση να μας παρουσιάσουν τα πρώτα σχέδια. Όπως έχουμε πει, το θέμα του γηπέδου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, θέλουμε να υπάρχει διαδραστικότητα.

Για το νέο γήπεδο, υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν Σαββίδη. Αυτός εγγυάται πως όλα θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρούμε εφικτό ο ΠΑΟΚ να μπει στο νέο του σπίτι το 2026, θα είναι κάτι δυνατό συμβολικά, στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να τρέξουν με τους ρυθμούς του ΠΑΟΚ».

Για το ζήτημα του Καυτανζογλείου:

«Το μόνο που συναντήσαμε ήταν εμπόδια και δικαιολογίες της κακιάς ώρας, ώστε να μη φτάσουμε σε συμφωνία. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, αλλά με τον πολιτικό της προϊστάμενο, ο οποίος δεν έδειξε καμία ζέση για να βρεθεί κοινό σημείο επαφής».

Διαβάστε ακόμη...