«Δείξαμε στην Ευρώπη το ποδόσφαιρό μας!»

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με τον Άρη μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Φιλίπε Σοάρες.Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δείξαμε στην Ευρώπη το ποδόσφαιρό μας!»

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ήταν μια απίστευτη διαδρομή αυτή που κάναμε. Τώρα οι ομάδες της Ευρώπης μας παρακολουθούν, βλέπουν που μπορούμε να φτάσουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Τους δείξαμε το ποδόσφαιρο μας. Ήταν κάτι εκπληκτικό. Νομίζω ότι αξίζαμε να προκριθούμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Πάντα θέλουμε να νικάμε, κάθε ένα παιχνίδι. Φυσικά είναι ένα παιχνίδι της πόλης, που σημαίνει πολλά για εμάς και τους φιλάθλους μας και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε .Ο Άρης θέλει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ξέρουμε αυτό, γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο. Αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για τη διαφορά που περιμένει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους: «Νομίζω θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι, γιατί έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές κόντρα στον Άρη. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν καλύτερα. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε γιατί έχουμε το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην άκρη του μυαλού μας, και αυτοί θέλουν να νικήσουν για να βγουν στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Θα είναι δύσκολο, το ξέρουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έδινε παιχνίδια ανά τρεις ημέρες: «Αυτό είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν παίζεις τρία παιχνίδια κάθε βδομάδα, σημαίνει ότι συμμετέχεις και είσαι ανταγωνιστικός σε τρεις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό είναι σημαντικό, μας δίνει ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τα πάντα για αυτόν το σύλλογο».

Διαβάστε ακόμη...