«Χορεύαμε στα αποδυτήρια αλλά μας... προσγείωσε ο Λουτσέσκου» (vid)

«Χορεύαμε, γελούσαμε στα αποδυτήρια, ξέρεις, αλλά...», ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους έκοψε πάνω στο καλύτερο, προσγειώνοντας τους παίκτες του. Και τώρα... ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Τσούμπα Άκπομ .
«Χορεύαμε στα αποδυτήρια αλλά μας... προσγείωσε ο Λουτσέσκου» (vid)

Για εκείνον ήταν το σπουδαιότερο παιχνίδι της καριέρας του. Μέχρι το επόμενο. Αποστολή εξετελέσθη. Ο ΠΑΟΚ είναι στους «8» του Conference League: «Είναι ενα σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση. Τώρα πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη και να δούμε τι έχουμε μπροστά μας...», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τσούμπα Άκπομ.

Η πρόκριση με δύο νίκες επί της Γάνδης ισοδυναμεί για τον Άκπομ με ψυχολογία, αυτοπεποίθηση: «Για να πάρουμε αυτή την πρόκριση, έπρεπε να κερδίσουμε. Είτε με 1-0, είτε στην παράταση. Το ότι κάναμε δύο νίκες είναι κάτι πολύ ωραίο γιατί δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους μας ενόψει της συνέχειας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό προκειμένου να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας».

Τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του μπορούν να ονειρεύονται. Βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι αλλά είναι σαφές πως οι προκρίσεις και οι νίκες, ανοίγουν την όρεξη: «Όσο παραμένουμε στη διοργάνωση φυσικά και όλα είναι πιθανά. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται... Εννοείται ότι αν πάμε στον τελικό θα είναι κάτι απίστευτο για όλους μας. Προς το παρόν αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δώσουμε ώθηση ο καθένας μας προς το σύνολο σε κάθε παιχνίδι».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει και κλίμα από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τους... προσγειώνει: «Όλοι χόρευαν, γελούσαν. Ξέρεις πως είναι... Ήταν πολύ ωραίο το κλίμα, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ότι μπορούμε να το χαρούμε σήμερα (σ.σ. εχθές) αλλά από αύριο κιόλας κάνουμε focus στο ντέρμπι της Κυριακής».

Διαβάστε ακόμη...