«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πάλι τη διαφορά και να γράψει ιστορία»

Για το ματς - πρόκληση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη μίλησε ο Ενέα Μιχάι, εκφράζοντας την πίστη του στην ομάδα: «μπορεί να κάνει πάλι τη διαφορά...» με φόντο τον τελικό στο Βέλγιο ενώ στάθηκε και στον Γιάννη Μιχαηλίδη.
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πάλι τη διαφορά και να γράψει ιστορία»

Η... υποχρέωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τα playoffs. Και παρά το γεγονός ότι προερχόταν από ένα ματς υψηλής υψηλής έντασης απέναντι στη Γάνδη και στο μυαλό του υπήρχε μόνο ο «τελικός» στο Βέλγιο, ο Άκπομ έδωσε τη λύση, προερχόμενος από τον πάγκο, με τον Ενέα Μιχάι να αναλύει στο SDNA την πρεμιέρα:

«Σίγουρα η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν παίξαμε καλά είναι η αλήθεια, αλλά το ζητούμενο ήταν να κερδίσουμε τον ΠΑΣ και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα playoffs. Από εκεί και πέρα, όλη μας η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Γάνδη. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Σχολιάζοντας την ατάκα του συμπαίκτη του, Τσούμπα Άκπομ, πως ο «τελικός» στη Γάνδη θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα του, ο Ενέα Μιχάι εξήρε τον ΠΑΟΚ και την νοοτροπία που κυριαρχεί εντός της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν και πάλι τη διαφορά:

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Άκπομ. Όλα τα παιδιά θέλουν να τα δώσουν όλα στο ματς αυτό και να γράψουμε ιστορία. Για άλλη μια φορά αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να γράψει τη δική της σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Τα παιδιά το έχουν κάνει ξανά, τα περισσότερα απ' αυτή την ομάδα, με την κατάκτηση του νταμπλ. Όλοι θέλουν να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και θα τα δώσουμε όλοι, όλα για να τα καταφέρουμε».

'Οσο για τον τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη που έριξε βαριά «σκιά» εντός των αποδυτηρίων και του οργανισμού του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκε ένα χτύπημα που μας ανησυχεί όλους, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ο Γιάννης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Εύχομαι να έχει πάθει όσο μικρότερη ζημιά γίνεται...»

Διαβάστε ακόμη...