«Να έχουμε καθαρό μυαλό»

Οι δηλώσεις του Ίνγκι Ίνγκασον πριν το ΠΑΟΚ-Λαμία από το paokfc.gr.
«Να έχουμε καθαρό μυαλό»

Για την κατάσταση του:«Αισθάνομαι καλά, έχω παίξει κάποια παιχνίδια πρόσφατα, προπονήθηκα καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα» .

Για την κατάσταση της ομάδας:«Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο. Έχουμε μιλήσει γι΄ αυτό μέσα στα αποδυτήρια, νομίζω πως έχουμε βρει ποιο είναι το πρόβλημα και αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι μια ευκαιρία να το λύσουμε. Είχαμε ένα καλό αποτελέσματα την Πέμπτη στην Ευρώπη και πρέπει και κόντρα στη Λαμία να ακολουθήσει ένα καλό παιχνίδι» .

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ, εκτός από τα αποτελέσματα:«Πάντα όταν η ομάδα έχει μια δύσκολη περίοδο, χάνει την αυτοπεποίθησή της. Αυτό είναι μέρος της ζωής στο ποδόσφαιρο. Κάποια φορά έχεις καλά αποτελέσματα, κάποια άσχημα. Το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε, έχουμε ποιότητα, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, εξαρτάται από εμάς λοιπόν, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο» .

Για το αν είναι αισιόδοξος:«Είμαι αισιόδοξος, γνωρίζοντας τους συμπαίκτες μου με τους οποίους είμαι αρκετό καιρό μαζί. Ξέρω τι είναι ικανοί να πετύχουν. Πρέπει να βρούμε ξανά το ένστικτο του μαχητή μέσα μας και να το βγάλουμε στο χορτάρι. Έχουμε μία ευκαιρία αύριο (σ.σ. σήμερα). Εξαρτάται από εμάς, πρέπει να ξεκινήσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερα» .

Για το σημερινό παιχνίδι:«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Λαμία είναι μια καλή ομάδα και θα έρθει εδώ να παλέψει για να πάρει ένα θετικό αποτελέσματα. Πρέπει με καθαρό μυαλό να παίξουμε το παιχνίδι μας., Θα έχουμε την κατοχή της μπάλας και χρειάζεται να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας. Να δημιουργήσουμε δηλαδή πολλές ευκαιρίες και να σκοράρουμε, αλλά να έχουμε και ισορροπία, να μην δεχθούμε γκολ. Αυτός είναι ο στόχος μας, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι» .

Διαβάστε ακόμη...