«Υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova, με αφορμή την αναμέτρηση της Τούμπας και αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα της ομάδας, τονίζοντας ότι όλοι εντός της, ξέρουν τη σημασία του αγώνα με τον Άρη.Αναλυτικά, όσα είπε:
«Υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Για τη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε για τον ΠΑΟΚ πριν το σημερινό παιχνίδι: «Δε θα τη χαρακτηρίσω δύσκολη την εβδομάδα. Θέλω να έχω θετική ενέργεια και αυτό να το περνάω σε όσους είναι δίπλα μου, οπότε θα πω ότι είναι μια καλή εβδομάδα, γιατί θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι με τον Άρη».

Για τα συναισθήματά του μετά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και τον αγώνα στη Μπρατισλάβα: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Με τη Σλόβαν, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Θέλοντας να δούμε το θετικό από αυτήν την αναμέτρηση, δε δεχτήκαμε γκολ και είχε περάσει καιρός από τη προηγούμενη φορά που το κάναμε αυτό».

Για τα δύο τελευταία παιχνίδια που η μάδα δε σκόραρε και τη δική του εξήγηση: «Είναι το ίδιο με όταν δεχόμαστε ένα γκολ και έχουμε όλοι ευθύνη και ο επιθετικός. Πρέπει να συμμετέχουν όλοι για να μπει ένα γκολ και είναι λογικό όταν βρίσκεσαι σε αυτήν τη θέση και είσαι ο επιθετικός που πρέπει να βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα, να έχεις μια μεγαλύτερη ευθύνη. Ό,τι κάνουμε είτε θετικό είτε αρνητικό, έχει να κάνει με τη συνολική λειτουργία της ομάδας».

Για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, αν είναι θέμα χαρακτήρα ή βελτίωσης μέσα από την προπόνηση: «Είναι θέμα που πρέπει και οφείλουμε να διορθώσουμε από την καθημερινή δουλειά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είναι γεγονός ότι έτσι όπως έχει έρθει το πρόγραμμα μέχρι στιγμής με τα παιχνίδια, δεν καταφέρνουμε να ξεκουραστούμε πριν το επόμενο παιχνίδι, αλλά αυτό, δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει από την καθημερινή δουλειά να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνουμε καλύτεροι».

Για αυτό που τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια: «Αυτό που με κάνει αισιόδοξο και μου δίνει πίστη, είναι ότι όλα είναι κομμάτια μιας διαδικασίας. Έχοντας στο μυαλό μας ότι έχουμε έναν πάρα πολύ καλό και επιτυχημένο προπονητή, τον οποίο όλοι σεβόμαστε, ξέρουμε ότι αυτή η διαδικασία δε θα είναι εύκολη. Μπορεί να είναι σκληρή. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να μη σκοράρουμε. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να χάσουμε, αλλά αν ακολουθήσουμε τα βήματα που πρέπει, κάποια στιγμή θα γίνει το «κλικ» και θα γίνουμε όπως πρέπει».

Για το σημερινό παιχνίδι και τα σημεία-κλειδιά του: «Αυτά τα τοπικά ντέρμπι, μέσα στην πολυπλοκότητά τους, είναι πάρα πολύ απλά. Έχουνε μεγάλη ιστορία στο παρελθόν, οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι πρώτος ή τελευταίος στη βαθμολογία, τι έχεις κάνει στον προηγούμενο αγώνα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο και αυτό που πρέπει και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε είναι δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...