«Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας»

Ο Άντερσον Εσίτι μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παιχνίδι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο μέσω Novasports.
«Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας»

Διαβάστε τις δηλώσεις του μέσου του Δικεφάλου μέσω paokfc.gr.

Για το παιχνίδι στη Λεωφόρο και τη δική του απόδοση:

«Χάρηκα που είχα μια καλή απόδοση και βοήθησα να πάρει η ομάδα το επιθυμητό – για μας – αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως το πλέον σημαντικό ήταν πως θέλαμε και πήραμε τη νίκη με την οποία επιθυμούσαμε να κλείσουμε θετικά αυτό το σερί αγώνων που δώσαμε για να πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία, αφού ξέραμε πως αν δε συνέβαινε αυτό το διάστημα που θ' ακολουθούσε θα ήταν αρκετά δύσκολο κι η ψυχολογία μας αντίστοιχα χαμηλά» .

Για τα στοιχεία που έχει δει στην ομάδα και θεωρεί πως πρέπει να χτίσει πάνω σ' αυτά:

«Γενικά παίζουμε καλά στο σύνολο της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλό καλύτερο με κυρίαρχο στοιχείο τη συνέπεια. Ξεχωρίζω τη μαχητικότητα και την προσπάθεια αλλά σίγουρα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο:

«Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα είχα μάθει πως ο Ατρόμητος ανέκαθεν είχε υψηλούς στόχους. Ξέρω πως φέτος τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν παρότι ενισχύθηκαν με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που μας είπε κι ο προπονητής μας είναι να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί» .

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε σε κάποια άλλη θέση με πιο επιθετικό ρόλο:

«Δεν ξέρω. Στην επίθεση ή box to box; Όχι, μπορώ ν' αγωνιστώ μόνον στη συγκεκριμένη θέση που βρίσκομαι τώρα, αυτήν γνωρίζω. Ίσως και στην άμυνα ... αλλά πραγματικά δεν ξέρω επειδή δεν έχω αγωνιστεί πολύ σε άλλες θέσεις από τότε που ξεκίνησα ν' αγωνίζομαι επαγγελματικά. Στη Νιγηρία είμαι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο όταν πηγαίνω για διακοπές» .

Διαβάστε ακόμη...