«Έλεγχος ρυθμού, αμυντικά ριμπάουντ και λίγα λάθη»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (14/11) με τον Ολυμπιακό.
«Έλεγχος ρυθμού, αμυντικά ριμπάουντ και λίγα λάθη»

Το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 20:00 (ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3).

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αντρέας Χριστοδούλου λόγω ίωσης και για τον λόγο αυτό αποκλείστηκε και από την αποστολή της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχει τεράστια σημασία ο έλεγχος του ρυθμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει και να βρει καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικά τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως επίσης και το να έχουμε χαμηλό αριθμό λαθών, κάτι που δεν πετύχαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι παιχνίδι διαχείρισης και πρέπει να το διαχειριστούμε έξυπνα σε όλους τους τομείς».

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύουν στην Αθήνα οι καλαθοσφαιριστές: Jermaine Love, Malcolm Griffin, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Josh Carter, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Derek Ogbeide.

Διαβάστε ακόμη...