«Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε στην κάμερα του Novaports με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.
«Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του νεαρού μέσω paokfc.gr.

Για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης: «Πιστεύω ότι είναι μία ομάδα που έχει κάνει πολλά παιξίματα γενικά είναι πολύ δυνατή ομάδα, πιστεύω πως θα μας περιμένουν πίσω εμείς θα έχουμε τον έλεγχο γι' αυτό ετοιμαζόμαστε» .

Για το πως περιμένει το παιχνίδι αυτό και για το αν είναι μια στιγμή εξιλέωσης για την ομάδα μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα:«Εννοείται πρέπει να βγάλουμε αντίδραση» .

Για το πως βιώνει την παρουσία του στην ομάδα: «Δείχνει να με πιστεύει πολύ ο προπονητής μου στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα με το πρόγραμμά μου και μέρα με την μέρα να κερδίζω και άλλο χρόνο για να βοηθάω την ομάδα» .

Για το πως είναι να συνεργάζεσαι με τον Λουτσέσκου:«Με έχει μάθει περισσότερο αμυντικά έχω βελτιωθεί πολύ και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και επιθετικά μου έχει δείξει κάποιες κινήσεις» .

Για το πως θέλει να κλείσει αυτή την χρονιά σε προσωπικό επίπεδο: «Να έχω πάρει τα πάντα στην ομάδα, δηλαδή να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στην Ευρώπη όπου μπορούμε πιο μακριά να φτάσουμε» .

Για το άνοιγμα της Θύρας 4 μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα: «Θα δώσει παλμό σίγουρα, θα παίξουμε με περισσότερο πάθος είναι πιο ωραία» .

Για το μήνυμα του στα παιδία του ΠΑΟΚ Β που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους αυτό το Σαββατοκύριακο:«Να βάλουν τα δυνατά τους και να γίνουν κι εκείνοι πρωταθλητές» .

Διαβάστε ακόμη...