"Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι" (vid)

Το PAOK TV σας προσέφερε σε ζωντανή μετάδοση τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.
"Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι" (vid)

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε:

Πόσο έτοιμος θα είναι ο ΠΑΟΚ μετά και την επιστροφή των τραυματιών, Κρέσπο και Ελ Καντουρί:

Η πρώτη ερώτηση έγινε για παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα και όχι για τον αγώνα. Μάλλον ποτέ γιατί καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι τέλεια.

Εάν θεωρεί ότι η ομάδα θα πάρει γκολ και από άλλους ποδοσφαιριστές μιας και Σφιντέρσκι και Ντόουγκλας σκόραραν για πρώτη φορά σήμερα:

Νομίζω ότι στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Για μένα δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει. Είναι θετικό για εμάς να παίρνουμε γκολ από πολλούς παίκτες γιατί δεν φορτώνουμε άγχος και τους επιθετικούς μας. Το θεωρώ προφανώς και θετικό σημάδι για εμάς. Για να γυρίσω στην προηγούμενη ερώτηση για τον Κρέσπο και τον Ομάρ, θα επιστρέψουν και άλλοι παίκτες όπως ο Βαρέλα. Θα μας δώσουν παραπάνω λύσεις και θα ενταχθούν σταδιακά στην ομάδα. Ακόμα και ο Βιεϊρίνια σήμερα δεν ήταν στο 100%. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να παίρνουμε νίκες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε το πνεύμα νικητή. Παλεύουμε και πάλι μέσα στο γήπεδο, παιχνίδι με το παιχνίδι.

Το απολογισμό και αν περίμενε αυτές τις νίκες πριν ξεκινήσει αυτή η περίοδος:

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πάντα για το επόμενο παιχνίδι, να στοχεύουμε πάνω σε αυτό. Το καταφέραμε και αυτό είναι χαρούμενο γεγονός για μένα. Δεν είχα το χρόνο να σκεφτώ τόσο μακριά από την αρχή με τόσα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι το βλέπαμε σαν τελικό και αυτό μεταφέραμε σε όλους τους παίκτες. Είχαμε ένα άσχημο ξεκίνημα με τον ΠΑΣ, αλλά το γυρίσαμε και πετύχαμε συνεχόμενες νίκες. Ακόμα και μετά την ισοπαλία στην Ευρώπη, έχουμε ακόμα το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση που είναι και ένας στόχος μας.

Τι σημαίνει για την ομάδα η αντίδραση μετά τον ΠΑΣ και την ήττα στην Τούμπα που έφερε το σερί:

Σημαίνει ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση, αλλά και τη δουλειά των παικτών. Σημαίνει την απόλυτη πίστη ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά για την ομάδα.

Εάν θέλει να μιλήσει για το ροτέισον στα παιχνίδια και εάν το πρωτάθλημα είναι λίγο πιο μεγάλος στόχος από την Ευρώπη:

Πάντα το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο να κερδηθεί. Είναι μεγάλη η πίεση, πολλά τα παιχνίδια, υπάρχει ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Είναι μία σειρά 36 αγώνων που πρέπει να κοιτάς και μπροστά και πίσω. Είναι δύσκολο να το κατακτήσεις. Όποιον προπονητή και να τον ρωτήσεις είναι πιο δύσκολο να πάρεις το πρωτάθλημα, αλλά η χαρά μετά την κατάκτησή του είναι μεγάλη. Από την άλλη μεριά η Ευρώπη είναι μία διαφορετική κατάσταση. Θέλουμε να προκριθούμε από τον όμιλο. Είναι άλλη η διαχείριση σε έναν όμιλο με 4 ομάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φανήκαμε έτοιμοι, κερδίσαμε το παιχνίδι και είχαμε την πνευματική ενέργεια. Στο επόμενο παιχνίδι πνευματικά δεν ήμασταν το ίδιο. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ήμασταν καλά, αλλά πάντα ψάχνουμε τους παίκτες για να ανεβάσουμε το πνευματικό επίπεδο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιους παίκτες σε 1-2 συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά η ομάδα μετά τα καταρρεύσει. Πρέπει να βρεις τους ποδοσφαιριστές με την κατάλληλη πνευματική ικανότητα κάθε φορά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι καταστάσεις με έναν τραυματία, θα πρέπει να μην ρισκάρεις να χάσεις το παιχνίδι, αλλά να μην ρισκάρεις να χάσεις και κάποιον παίκτη από τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμη...