«Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα» (vid)

Μετά τον Γιάσμιν Κούρτιτς και ο Λούκας Τέιλορ στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, αποθεώνοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ για την παρουσία τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
«Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα» (vid)

Πρώτα «εκτέλεσε» χρέη μεταφραστή στον Αουγκούστο και στη συνέχεια αποθέωσε τους φίλους του ΠΑΟΚ για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για τους οπαδούς μας. Μπορούμε να κερδίσουμε τέτοιους είδους παιχνίδια και ήταν σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι...».

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν αρκετά «λαβωμένος» δεδομένου πως μετρούσε πέντε κομβικές απουσίες, με τον Βραζιλιάνο μπακ να υποστηρίζει:

«Είναι εξαιρετικοί παίκτες τους χρειαζόμασταν όλους, αλλά αυτή είναι η ομάδα, πρέπει να δείξουμε τις ικανότητές μας και χωρίς τους παίκτες που έχουν πρόβλημα τραυματισμού».

Όσο για το παιχνίδι με την Σλόβαν: «Τώρα πρέπει να πάρουμε μια ανάσα και από αύριο (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα) θα έχουμε πολλά να σκεφτούμε για το παιχνίδι με την Σλόβαν»

Διαβάστε ακόμη...