«Δεν ψάχνω δικαιολογίες, θα παλέψουμε»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βέροιας με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων, ωστόσο, αναμενόμενα μεγάλο ενδιαφέρον είχε το post game του ματς με τις δηλώσεις του Ρουμάνου!
«Δεν ψάχνω δικαιολογίες, θα παλέψουμε»

Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τον τρόπο του...

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε σε ερώτηση για την ενίσχυση και το αν αισθάνεται ικανοποιημένος από αυτήν: «Τι περιμένετε να απαντήσω; Είμαστε πολύ καλά και θα πάμε να παλέψουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε. Κάποιες φορές θα κερδίζουμε παίζοντας καλά, κάποιες φορές θα παίρνουμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να το γνωρίζουν αυτό».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ράζαν Λουτσέσκου:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τους νεοαποκτηθέντες: «Αποφασίσαμε να παίξουμε αυτό το φιλικό παιχνίδι για να δώσουμε χρόνο στους καινούριους αλλά και σε όσους δεν έπαιξαν πολύ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Για να μπορέσουν οι καινούριοι να μπουν στη φιλοσοφία μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Πετύχαμε τον στόχο μας, δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τον καθένα, να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση».

Για το αν προβληματίζεται για τις απουσίες στα άκρα της επίθεσης: «Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να τη διαχειριστούμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση, σε μια σειρά αγώνων που έρχονται.

Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά αυτές οι καταστάσεις. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες που είναι εδώ, πως είναι μέρος του συνόλου, γιατί έχουμε πολλές διοργανώσεις και στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε».

Διαβάστε ακόμη...