"Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας ..."

Tα όσα δήλωσαν ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, αλλά και τεχνικός των Τρικάλων Λεωνίδας Μπίλης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ Β' στη θεσσαλική πόλη ...
"Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας ..."

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Σνάουτσνερ:

«Ήταν ένα αρκετά δυνατό φιλικό, το πρώτο μας μετά από τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας. Είχαμε προγραμματίσει και άλλα, αλλά δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε με Βέροια και Αλμωπό Αριδαίας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, κάναμε βέβαια και κάποια λάθη τα οποία τα περιμέναμε.

Τα πόδια είναι ακόμα βαριά, τα παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα για 90 λεπτά. Για πρώτο φιλικό, η εικόνα μας ήταν καλή, έχουμε μπροστά μας και άλλα φιλικά παιχνίδια.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε πολλά νέα και καινούργια παιδιά, χρειάζεται χρόνος για να μάθουν τι ακριβώς ζητάμε από αυτά.

Εμείς περιμένουμε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος να είναι πολύ δυνατά. Τα παιδιά θα αποκτήσουν εμπειρίες, γιατί τα περισσότερα δεν έχουν παίξει ακόμα στο ανδρικό ποδόσφαιρο.

Χρειάζεται να βελτιωθούμε, στόχος μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά το σημαντικότερο είναι να προετοιμάσουμε τα παιδιά για να φτάσουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

  

Διαβάστε ακόμη...