Ζίβκοβιτς: “Έχουμε αυτοπεποίθηση και σωστό πλάνο για τη νίκη”

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών στην συνέντευξη Τύπου με φόντο το παιχνίδι με τη Ριέκα.
Ζίβκοβιτς: “Έχουμε αυτοπεποίθηση και σωστό πλάνο για τη νίκη”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία της ομάδας: "Eίχαμε χρόνο να δουλέψουμε καλά για αυτό το παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι κι ελπίζουμε ότι αύριο θα πάρουμε τη νίκη. Έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας κι ελπίζουμε ότι θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση".

Για το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους: "Δε θεωρώ πως είναι πρόβλημα για εμάς αυτό. Έχουμε δουλέψει καλά κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτά τα παιχνίδια. Δε βλέπουμε την ώρα να μπούμε στο γήπεδο".

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: "Η αυτοπεποίθηση φυσικά κι είναι σημαντική κι έχουμε δουλέψει πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε και καλύτεροι. Έχουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για το αυριανό παιχνίδι και το περιμένουμε πάρα πολύ".

Για το θέμα του συμβολαίου του: "Δε θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Είμαι εδώ να μιλήσω για το αυριανό παιχνίδι και θα υπάρξει κάποια άλλη στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα".

Διαβάστε ακόμη...