"Είμαι ικανοποιημένος από όλους"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Χέρακλες Αλμέλο, κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του Δικεφάλου στα ματς προετοιμασίας, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά και σε Ουάρντα-Μπίσεσβαρ.
"Είμαι ικανοποιημένος από όλους"

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω όσον αφορά τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ενώ για τον Μπίσεσβαρ τόνισε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκεται στο κάδρο, επισημαίνοντας ότι στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο Σουριναμέζος χαφ θα δώσει κανονικά το παρών.

Ο 52χρονος τεχνικός εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για το πως κυλά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την ανταπόκριση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τις νίκες στα φιλικά ματς: «Είναι φυσιολογικό να μετράει το αποτέλεσμα, αλλά βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που σκεφτόμαστε περισσότερο την προετοιμασία, δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδια αλλά το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία. Υπάρχουν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες, είναι σημαντικό να κερδίζουμε, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωράμε».

Για το αν είδε αυτά που ήθελε να δει: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια και το παιχνίδι με την Σαρλερουά ήταν καλό παιχνίδι και σήμερα είδαμε πράγματα από την ομάδα, είδαμε τους παίκτες να προσπαθούν να ελέγξουν το παιχνίδι. Υπάρχουν φυσιολογικά κάποια λάθη και κάποιες αντιδράσεις που δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, για να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Μας λείπουν οι αντιδράσεις γιατί δεν είμαστε φρέσκοι λόγω της προετοιμασίας, αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών και η προσαρμογή τους σε αυτά που ζητάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και για το είδος των φιλικών αναμετρήσεων που δώσαμε. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους που ενδεχομένως δεν θα αντιμετωπίσουμε στην Ελλάδα».

Για τον Ουάρντα: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, γνωρίζεται την θέση της ομάδας στο συγκεκριμένο ζήτημα, στον παίκτη έχει δοθεί άδεια για ένα προσωπικό ζήτημα και δεν βρίσκεται εδώ».

Για τον Μπίσεσβαρ: «O Μπίσεσβαρ θα βρίσκεται μαζί μας από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο κάδρο μας. Γενικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία των παικτών μου».

 

Διαβάστε ακόμη...