«Περήφανος που ανήκω σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ»

Μεγάλη συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας AS παραχώρησε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με αφορμή τους τίτλους που έχει κερδίσει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
«Περήφανος που ανήκω σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ»

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για την παρουσία του στους ασπρόμαυρους, τον κόσμο, τους τίτλους που κατέκτησε και πολλά άλλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Συνήθιζα να αλλάζω ομάδες σχεδόν κάθε χρόνο. Ήταν κάτι συνηθισμένο για μένα, οπότε δεν περίμενα να αγωνιστώ για πέντε σεζόν στο ίδιο κλαμπ και λιγότερο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Σε αθλητικό επίπεδο, είναι σημαντικό να έχετε συνέχεια", είπε αρχικά ο Κρέσπο αναφερόμενος στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια πρόσθεσε : "Έχω περισσότερες φωτογραφίες με το Κύπελλο Ελλάδας παρά με την γυναίκα μου".

Για τον πρώτο του τίτλο το 2017 στον Βόλο και το πρωτάθλημα: "Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα δεν είχε κερδίσει έναν τίτλο, οι οπαδοί αλλά και εμείς το ζήσαμε πολύ έντονα. Ο σύλλογος δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα για 34 χρόνια και πέρα ​​από αυτό ήμασταν αήττητοι εκείνη την σεζόν. Κερδίσαμε επίσης το Κύπελλο και κάναμε το νταμπλ κάτι που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ. Ήταν πολύ ωραίο" .

Για τη συνύπαρξη με τον Κάνιας. "Ήμασταν πάντα μαζί και αστειευόμασταν πολύ με τους ανθρώπους του συλλόγου. Τους είπαμε ότι έπρεπε να έρθουμε εμείς για να αλλάξουμε την ιστορία. Ήταν μια πολύ σκληρή εποχή ψυχολογικά για εμάς. Έπρεπε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι για να μην κάνουμε κανένα λάθος. Η ολοκλήρωση με το νταμπλ απλά ήταν υπέροχη", είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τις προτάσεις που είχε: "Τα πράγματα πάνε καλά και υπήρχαν πάντα προσφορές. Το σκέφτηκα, αλλά συνέχισα στην Ελλάδα και δεν μετανιώνω για όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν σε μένα".

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε στα χέρια του μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την Βαγιαδολίδ: "Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Είναι μια ιστορική ομάδα και ήταν στην πρώτη κατηγορία τότε. Ήταν μια εξαιρετική προσφορά, αλλά ο ΠΑΟΚ έκοψε κάθε συζήτηση. Η Βαγιαδολίδ έδωσε ένα μεγάλο ποσό για εμένα. Από εκείνη τη στιγμή ξέρω ότι δεν θα δεχτούν καμία προσφορά για μένα. Θα είναι δύσκολο για κάποιον να φτάσει αυτό που προσέφερε το Βαγιαδολίδ. Είμαι περήφανος που ανήκω σε ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ που είναι τόσο έντονος. Αισθάνομαι αγαπητός και κερδίζουμε τίτλους. Όλα είναι πολύ θετικά εδώ".

Για τον κόσμο: «Υπό κανονικές συνθήκες, η χωρητικότητα του σταδίου μπορεί να φτάσει τους... 30.000 θεατές. Αυτή τη σεζόν αγωνιστήκαμε χωρίς τον κόσμο μας και δεν μου άρεσε καθόλου. Έχουν αποδείξει ότι είναι ο 12ος παίκτης για εμάς. Μου έλειψαν ιδιαιτέρως γιατί με την παρουσία τους στο γήπεδο, νιώθω πιο συγκεντρωμένος. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, το βλέπεις γεμάτο, βλέπεις πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, σε κάνει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Για τις δύσκολες στιγμές: «Έχω πια την εμπειρία. Έχω περάσει τέτοιου τύπου κρίσεις. Οι οπαδοί αγαπούν το κλαμπ και ίσως καμιά φορά ξεχνούν ότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μας επηρεάζουν. Ένιωσα άσχημα που ήταν θυμωμένοι μαζί μας γιατί έχουμε πετύχει ιστορικά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Ζήτησα απλώς να εκτιμήσουν συνολικά την κατάσταση, όταν τελειώσει η σεζόν, και ο χρόνος απέδειξε πως σωστά έπραξα καθώς κερδίσαμε το Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη...