"Να δίνουμε χαρές στον κόσμο γιατί του αξίζει"

O ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 95α του γενέθλια και τρεις εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Δικέφαλου έστειλαν τις πιο ξεχωριστές ευχές για τα γενέθλιά του.
"Να δίνουμε χαρές στον κόσμο γιατί του αξίζει"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο βοηθός προπονητή και πρώην ποδοσφαιριστής, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και ο Στέφαν Σβαμπ, μίλησαν στην κάμερα της NOVA.

Aναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: «Η ομάδα της καρδιάς μου»

Για τα 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Να είναι ο ΠΑΟΚ πάντα ψηλά, να συνεχίζει να μαζεύει τίτλους. Είναι σημαντικό ο κόσμος να γυρίσει στα γήπεδα».

Για το τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο: «Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Είναι η ομάδα που έχω στην καρδιά μου, η ομάδα που με μεγάλωσε και μου έδωσε μεγάλη ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένα κομμάτι από τους πολλούς ξένους παίκτες που πέρασαν από τον σύλλογο».

Αντρέ Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ είναι όλα για μένα»

Για τα 95α γενέθλια: «Να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί ψηλά, να δίνουμε χαρές στον κόσμο γιατί του αξίζει. Έχουμε κάνει πολλά βήματα για να παλεύουμε για τίτλους και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να τους κατακτήσουμε. Μας λείπει ο κόσμος, όλοι ξέρουν την ατμόσφαιρα που έχει η Τούμπα, το πάθος του κόσμου, έχει έναν χρόνο παίζουμε χωρίς αυτούς. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καταλάβει τι είναι να παίζεις με γεμάτη Τούμπα, μακάρι να τους έχουμε σύντομα κοντά μας.

Για το τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο: «Όλα».

Στέφαν Σβαμπ: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Για τα 95α γενέθλια: «Διανύουμε μια σημαντική εβδομάδα που παίζουμε ντέρμπι και θέλουμε με νίκες να δώσουμε χαρά στον κόσμο για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, το αξίζουν».

Για το τι σημαίνει γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν εύκολη σεζόν. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου, την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δίνω το 100%. Πρώτη φορά δεν κάνω χειμερινό διάλειμμα, αυτό με έχει φέρει σε δύσκολη θέση και ελπίζω να μείνω, τους χρόνου και του παραχρόνου γιατί μου αρέσει πολύ εδώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Διαβάστε ακόμη...