«Να τελειώσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας και είχε να πει πολλά.
«Να τελειώσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Golden Boy στο paokfc.gr.

Για το πως περιγράφει ο ίδιος τα επιτεύγματά του τη φετινή σεζόν:«Μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά, μπορεί να πάει και καλύτερα. Υπάρχουν παιχνίδια πολλά ακόμα, εγώ θέλω να συνεχίσω όπως μέχρι σήμερα και να έχω υγεία» .

Για τις 33 συμμετοχές του σε σύνολο 35 αγώνων και τα 15 γκολ:«Στην αρχή της χρονιάς αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. Στόχος μου ήταν να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα. Τα πήρα σχεδόν όλα, είμαι χαρούμενος, ευχαριστώ τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους. Για τα γκολ θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τις ασίστ».

Για το γεγονός πως πέρυσι την ίδια περίοδο ήταν στην Κ19 και δεν είχε καν αρχίσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα:«Έχω αλλάξει αρκετά. Έχω δουλέψει πολύ. Είναι δύσκολη η εναλλαγή. Θέλει δουλειά στη δύναμη, τη φυσική κατάσταση. Στο αντρικό πρωτάθλημα όλα είναι πολύ διαφορετικά» .

Για τον επόμενο στόχο του:«Να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα και όλα τα άλλα έπονται» .

Για τις «σειρήνες» από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ: «Με τιμά που ασχολούνται τόσο μεγάλες ομάδες με μένα. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Εγώ κοιτάω να βελτιώνομαι και θέλω να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται» .

Για την πρώτη εβδομάδα που κύλησε χωρίς διπλούς αγώνες: «Ναι, ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Παίξαμε πολλά σερί παιχνίδια. Είναι δύσκολο αυτό για έναν ποδοσφαιριστή. Όλοι θα είμαστε καλύτερα και θα το δείξουμε και στο γήπεδο» .

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, η αντίπαλη ομάδα παίζει καλή άμυνα. Εμείς πρέπει να σκοράρουμε νωρίς, να ανοίξουμε τους χώρους και να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο» .Για το πως φαντάζεται τον εαυτό του μετά από μερικά χρόνια: «Μακάρι να ήξερα. Πάντως περιμένω να είμαι πολύ καλύτερος από ότι τώρα» .

Διαβάστε ακόμη...