«Υπήρξαν ματς που αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη δική του παρουσία και την εικόνα του ΠΑΟΚ μέσα στο 2021 μίλησε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου.
«Υπήρξαν ματς που αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δύο νίκες με Παναιτωλικό και ΑΕΛ και τι κρατάει από αυτές: «Κρατάμε τις καλές εμφανίσεις στα δύο αυτά παιχνίδια, τους βαθμούς και την ψυχολογία που παίρνουμε από τα παιχνίδια αυτά και τις νίκες που τις χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά».

Για το αν υπήρξαν παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του: «Ναι, εννοείται. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, υπήρξαν ματς που δεν πήραμε τους βαθμούς που θα μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και θα έρθουν οι βαθμοί...».

Για τη δική του παρουσία στην πρώτη ουσιαστικά επαγγελματική του χρονιά: «Για μένα είναι όλα αυτά εμπειρίες. Παίρνω παιχνίδια και με τον προηγούμενο προπονητή και με τον κ. Γκαρσία. Είναι μια μεγάλη εμπειρία».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Γνωρίζουμε πως είναι μια καλή ομάδα. Και στον πρώτο γύρο έπαιξε καλά ο Απόλλων. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολο θα είναι και το σημερινό και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι για τη νίκη».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό: «Θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να ξεκινήσουμε έχοντας κυριαρχία, να πάρουμε την κατοχή και να παίξουμε επιθετικά».

Διαβάστε ακόμη...