«Να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί»

Από novasports.gr: Ο Τόμας Μουργκ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOBA για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
«Να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί»

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ εξήγησε τα αίτια της ήττας στο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και τον Σίντζι Καγκάβα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ναι, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο, είχαμε καλή απόδοση, είχαμε ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γρήγορα γκολ. Αντιδράσαμε είχαμε ένα καλό δεκαπεντάλεπτο, βγάλαμε ευκαιρίες δεν πετύχαμε όμως γκολ κι αυτό τα πληρώνεις στα μεγάλα παιχνίδια. Το τελικό 3-0 είναι σίγουρα ένα βαρύ αποτέλεσμα όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα».

Για το γεγονός πως πλέον οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και αν αυτό δημιουργεί έξτρα άγχος: «Ναι πλέον όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Να κάνουμε νέα αρχή από το ματς με τον Παναιτωλικό. Η πίεση αυξάνεται. Έχουμε παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε και ο στόχος μας είναι μόνο νίκες».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο μας. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, να παλέψουμε και να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί. Να κάνουμε γκολ τις φάσεις που φτιάχνουμε, γιατί σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες».

Για τον Καγκάβα: «Τον ξέρω καλά τον έχω παρακολουθήσει στη Ντόρτμουντ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ, ένας παίκτης με μεγάλη τεχνική και ποιότητα. Έκανε την πρώτη του προπόνηση και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ. Παίζει στη θέση «10» και ως εξτρέμ εκεί που αγωνίζομαι και εγώ. Αυτό εμένα με χαροποιεί διότι υπάρχει συναγωνισμός και αυτό είναι κάτι που σε βελτιώνει ως ποδοσφαιριστή και ως ομάδα».

Δείτε τα όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...