«Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
«Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτνσερ, ανέλυσε τα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Σίντζι Καγκάβα, σκιαγράφησε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου και μίλησε μεταξύ άλλων και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις κύριες αιτίες της ήττας του ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Ήμασταν πιεστικοί, δημιουργήσαμε φάσεις. Και ο Ολυμπιακός είχε ένα δοκάρι σε εκείνο το ημίχρονο, αλλά είχαμε γενικώς καλή εικόνα. Στο δεύτερο μέρος λίγο η ομάδα κουράστηκε, είχαμε και το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή, που ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι που κυνηγήσαμε το σκορ δύο φορές και θέλαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε πολλές δυνάμεις και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο του Καραϊσκάκης. Μας έλειψε η φρεσκάδα και πέσαμε από φυσική κατάσταση. Δεχτήκαμε το γρήγορο πρώτο γκολ, αλλά και πάλι είχαμε καλή εικόνα έχοντας και τις στιγμές μας να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν προλάβαμε, αφού το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού μας «σκότωσε» και τελείωσε το παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα είναι στα όριά της από πλευράς κόπωσης: «Ναι. Έχουμε μερικούς παίκτες που έπαιξαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Ήταν και είναι κουρασμένοι και πάλι έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες. Θέλει προσοχή, θα κάνουμε και ροτέισον σίγουρα. Δεν υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε αυτό που θέλουμε με τα σερί παιχνίδια, δηλαδή παίζουμε αγώνα, έχουμε δύο ημέρες αποκατάσταση και ξαναπαίζουμε αγώνα. Κάποιοι παίκτες που παίζουν πολύ είναι κουρασμένοι, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να τα κάνουμε καλά στο γήπεδο ξέχωρα από την κόπωση που υπάρχει, αλλά ο χρόνος να δουλέψουμε πράγματα που θέλουμε δεν υπάρχει».

Για το αν η ήττα από τον Ολυμπιακό προσθέτει πλέον πίεση στην ομάδα: «Ναι, αυτή τη στιγμή είμαστε τέταρτοι στη βαθμολογία, είμαστε όμως κοντά με όλες τις ομάδες. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, έχουμε και το κύπελλο μπροστά μας που είναι σημαντικό για εμάς. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα και οι στόχοι είναι πολλοί για εμάς μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για την κατάσταση του Καγκάβα: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Θα χρειαστεί χρόνο. Βλέπουμε έχει κάποια κενά από φυσική κατάσταση, θέλει λίγο χρόνο παραπάνω, για ποιότητα δεν το συζητάμε καν είναι σε τρομερή κατάσταση. Τον δουλεύουμε, έχουμε έτοιμο ειδικό πρόγραμμα γι' αυτόν και σύντομα θα είναι διαθέσιμος μαζί μας».

Για τις μεταγραφές των Μπαμπά και Μπράντονιτς: «Ο Μπαμπά ο αριστερός μπακ θα δώσει λύσεις σε εκείνη τη θέση που έφυγε ο Γιαννούλης. Είχαμε μόνο τον Περέιρα εκεί ως αριστερό μπακ. Θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι ποιοτικός, πολύ δυνατός θέλουμε να έχουμε δύο αριστερά μπακ και γι' αυτό επιλέχθηκε. Τον περιμένουμε πάρα πολύ. Ο Μπράντονιτς είναι μικρός, αλλά με μεγάλη ποιότητα και ταλέντο, θα μας βοηθήσει κι αυτός».

Για το αν αναμένονται άλλες μεταγραφές: «Οι τελευταίες ημέρες είναι λίγο τρελές στις μεταγραφές και γίνονται πολλά. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Ναι, πρέπει να αντιδράσουμε και εμείς ως προπονητές και η ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακού. Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι να έχουμε καλή εικόνα και στοχεύουμε μόνο σε νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Είναι έτοιμοι όλοι και το περιμένουμε».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Όχι, κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά είναι όλοι έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...