«Χρειάζεται καρδιά και ψυχή»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία μέσω Novasports. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά όσα είπε ο Πολωνός τεχνικός.
«Χρειάζεται καρδιά και ψυχή»

Για το αν άφησε πίσω η ομάδα την ήττα στην Ολλανδία:

«Η αλήθεια είναι όχι ακόμα. Προηγηθήκαμε με 0-2 και ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, πιέσαμε ψηλά και κλέψαμε πολλές μπάλες. Ήμασταν επιθετικοί και σκοράραμε δύο φορές, αλλά μετά ήρθαν τα προβλήματα. Δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ κι ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι. Ακόμα μας πονάει. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, την αξίζαμε. Η PSV είναι καλή ομάδα. Έχουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα και σίγουρα θα είναι δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε καλά γι' αυτό το παιχνίδι» .

Για την ανατροπή που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ και αν συνιστά μάθημα ενόψει συνέχειας:

«Ναι, ήταν ένα μάθημα. Κάναμε κάποια τακτικά λάθη στα γκολ που δεχθήκαμε, αλλά δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε καθόλου με τους παίκτες για το παιχνίδι. Φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ και σήμερα το μυαλό μας πρέπει να είναι στη Λαμία. Προετοιμαζόμαστε τακτικά με κάποια βίντεο, δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με την PSV«.

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία:

«Το πλάνο μας δεν αλλάζει, είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη. Πάντα πάμε με τακτική ώστε να κερδίζουμε. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο, αν δεν αφήνουμε καρδιά και ψυχή δεν μπορούμε να κερδίζουμε κανέναν. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη» .

Για το αν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί ν' αποτελέσει οδηγό:

«Άλλη ομάδα ήταν ο ΠΑΣ κι άλλη η Λαμία. Με τον ΠΑΣ δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας και κερδίσαμε δίκαια, αν και κερδίσαμε στις καθυστερήσεις. Αυτό δεν είναι σημαντικό, είτε βάλεις γκολ στην αρχή είτε στο τέλος, σημασία έχει η νίκη. Έτσι προχωράμε. Ξέρουμε πως η Λαμία είναι καλή ομάδα, παίζει με πάθος και όπως είπα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα έχει πολλές μονομαχίες κι αυτό είναι το βασικό, να είμαστε προετοιμασμένοι για τον «πόλεμο» που μας περιμένει εκεί. Ποιότητα έχουμε, πάνω απ' όλα μετράει, όμως, η καρδιά και η ψυχή» .

Για το γεγονός ότι η Λαμία δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Η Λαμία δεν έχει νίκη και σίγουρα την κυνηγάει και θα τη ζητήσει και κόντρα σ' εμάς. Έχουν ποιότητα οι παίκτες μπροστά, ο σέντερ φορ και τα δύο εξτρέμ, είναι επικίνδυνοι. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε και να προετοιμάσουμε την ομάδα για τις κόντρα επιθέσεις που θα δεχθούμε» .

Για το αν θα κάνει αλλαγές ο Δικέφαλος, λόγω και του επερχόμενου παιχνιδιού με την Ομόνοια:

«Πρέπει να κάνουμε ροτέσιον, έχουμε πολλά παιχνίδια. Εμείς όμως θα επιλέξουμε ό.τι έχουμε καλύτερο, δεν σκεφτόμαστε ακόμα την Ομόνοια. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν μπορούμε να τις πούμε τώρα. Θα φρεσκάρουμε την 11αδα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, γεμάτο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν φοβόμαστε ν' αλλάξουμε 3-4 παίκτες. Δε θα πέσει η ποιότητα της 11άδας» .

Για την απουσία του Γιαννούλη και τα υπόλοιπα προβλήματα:

«Μας λείπει πάρα πολύ ο Γιαννούλης, αλλά σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις έχουμε τουλάχιστον από δύο ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα» .

Διαβάστε ακόμη...