«Σεβόμαστε τον ΠΑΣ, θέλουμε μόνο τη νίκη»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε στην κάμερα του Novasports για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε όσα δήλωσε ο Πολωνός τεχνικός μέσω paokfc.gr.
«Σεβόμαστε τον ΠΑΣ, θέλουμε μόνο τη νίκη»

Για το αν έχουν γνωρίσει καλύτερα την ομάδα:

«Είχαμε ένα καλό διάστημα να δουλέψουμε με τους παίκτες. Λείπανε ορισμένοι με τις Εθνικές ομάδες, αλλά ήρθαμε πιο κοντά στους υπόλοιπους. Μιλήσαμε μαζί τους, κάναμε συζητήσεις για πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Γενικώς, μας έκανε καλό η διακοπή. Τώρα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι γι' αυτά» .

Για το αν έχουν καταφέρει να περάσουν τη δική τους φιλοσοφία:

«Δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι. Ειδικά στο σύστημα, που το αλλάξαμε. Η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένουμε τον πρώτο αγώνα μετά τη διακοπή» .

Για τις τρεις νίκες που ήρθαν στα πρώτα τους παιχνίδια και αν τους βοήθησε ώστε να δουλέψουν πιο άνετα:

«Πράγματι, οι τρεις νίκες βοήθησαν, όμως, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Πάντα η ομάδα θέλει βελτίωση, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά. Φιλοσοφία μας είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια» .

Για τα πολλά γκολ που σημείωσε η ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ και στα τρία παιχνίδια:

«Πράγματι, βάλαμε δέκα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αλλάξαμε το σύστημα, παίζουμε πιο επιθετικά κι αυτό βοηθάει. Θέλουμε να κλέβουμε την μπάλα ψηλά, να δημιουργούμε ευκαιρίες. Αυτός είναι ο στόχος. Όσο πιο πολλά γκολ σημειώνουμε, τόσο πιο πολύ ευχαριστημένοι είμαστε όλοι» .

Για τις απουσίες που έχει η ομάδα:

«Έχουμε απουσίες, αλλά έχουμε και καλό ρόστερ. Κάποιος άλλος θα πάρει την ευκαιρία. Για μας δεν παίζουν τα ονόματα στις φανέλες, αλλά όσοι είναι καλύτεροι εκείνη τη στιγμή» .

Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια στην ομάδα:

«Ο Βιεϊρίνια είναι αρχηγός στην ομάδα! Όλοι είμαστε χαρούμενοι που ο Αντρέ είναι μαζί μας! Βοηθάει κι εμάς τους προπονητές» .

Για το αν ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει ρόλο προπονητή στο γήπεδο:

«Όχι, δεν είναι τρίτος προπονητής, αλλά με τον τρόπο του μας βοηθάει. Παίξαμε μαζί του παλαιότερα (σ.σ. ο ίδιος και ο Πάμπλο Γκαρσία), γνωριζόμαστε καλά, όμως, τώρα υπάρχουν οι απαραίτητες αποστάσεις, επειδή αυτός είναι ακόμη παίκτης κι εμείς προπονητές» .

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μαζεύει βαθμούς εκτός. Ως ομάδα τρέχει πολύ και πιέζει ψηλά. Σεβόμαστε ό,τι έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Παίζουμε εντός, όμως, και πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και πρέπει να κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μόνο νίκη» .

Για τα στοιχεία που θα φέρουν τη νίκη:

«Πρέπει να τους προσέξουμε στην κόντρα επίθεση. Βγαίνουν γρήγορα μπροστά, πιέζουν, αυτά είναι τα δυνατά τους σημεία. Αυτά πρέπει να προσέξουμε» .

Διαβάστε ακόμη...