«Δύσκολο παιχνίδι, χρειάζεται συγκέντρωση»

Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μέσω της κάμερας του Novasports. Διαβάστε αναλυτικά από το paokfc.gr όλα όσα δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας.
«Δύσκολο παιχνίδι, χρειάζεται συγκέντρωση»

Για το πώς αισθάνεται με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπάω, είναι μια επιβράβευση για τους κόπους μου και χάρηκα πολύ, γιατί θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας» .

Για το ποιος είναι ο άμεσος στόχος του στην ομάδα:

«Πρώτος μου στόχος η βελτίωση. Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Νιώθω ευλογημένος που έχω δίπλα μου έμπειρους συμπαίκτες και αυτό με βοηθάει πολύ στον τομέα της βελτίωσης. Ο ανταγωνισμός με βοηθάει πολύ. Σημαντικό όμως το πνεύμα αλληλεγγύης που υπάρχει μεταξύ μας. Ο κ. Γκαλίνοβιτς μας δίνει σημαντικές συμβουλές και μας βοηθάει» .

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον ερχομό του στην Α Ομάδα:

«Η προσθήκη του στην ομάδα έδωσε άλλη ψυχολογία. Ανεβήκαμε όλοι μας. Ενωθήκαμε ακόμη περισσότερο. Προσπαθήσαμε και εμείς να τον βοηθήσουμε. Όλα καλά και θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερα πράγματα» .

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ είναι δυνατός φέτος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το τρίποντο. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια δούμε το παιχνίδι με την Αιντχόφεν» .

Διαβάστε ακόμη...