"Δεν περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία"

Στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του έδωσε η οικογένεια Σαββίδη.
"Δεν περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία"

"Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαι εδώ, κάποια πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, δουλεύω πέντε χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και ήμουν πολύ χαρούμενος με τα παιδιά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχω αυτή την ευκαιρία. Πάντα δούλευα για να βελτιώνομαι, για να είμαι καλά, για να είμαι έτοιμος, αν κάποια στιγμή θα έχω την ευκαιρία για την πρώτη ομάδα να είμαι έτοιμος. Θέλω να πω ευχαριστώ πολύ στην οικογένεια Σαββίδη για αυτή την ευκαιρία, έχω πολλά μηνύματα, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα, είναι λίγο δύσκολο γιατί έχουμε δουλειά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Έχουμε μεγάλη ευθύνη.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε αλλά με τα λόγια είναι εύκολα και δεν μου αρέσει κιόλας. Όταν δουλεύεις στην ακαδημία και είσαι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ευκαιρία. Αυτοί που δουλεύουν στις ακαδημίες πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτές τις ευκαιρίες."

Διαβάστε ακόμη...