Η μεικτή ζώνη του Προσοτσάνη Δράμας-ΠΑΟΚ Mateco

Η δηλώσεις του Γιώργου Βακάλη και της Αβραμίνας Σεβδίλη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί της Προσοτσάνης Δράμας με 17-41.
Η μεικτή ζώνη του Προσοτσάνη Δράμας-ΠΑΟΚ Mateco

Γιώργος Βακάλης:

«Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία χρονιά την ομάδα της Προσοτσάνης για την πολύ όμορφη φιλοξενία. Δυστυχώς η περίοδος με τα άδεια γήπεδα είναι μία περίεργη κατάσταση την οποία πρέπει να διαχειριστούμε. Είναι πάντα πολύ ευχάριστο να παίζεις σε μία έδρα και μία περιοχή που καλλιεργείται το άθλημα του χάντμπολ από μικρές ηλικίες. Πάντα είναι χαρά να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο και να νιώθουμε αυτή τη διάθεση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εμείς θέλαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, ο αντίπαλος δεν έχει καμία σχέση για εμάς, πάντα οριοθετούμε και θέτουμε στόχους οι οποίοι είναι καθαρά προσωπικοί. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και αυτός είναι ο λόγος που παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι σοβαροί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, τους δίνω τα συγχαρητήρια μου για την προσήλωση στον στόχο και για την πάρα πολύ καλή εμφάνιση, προσαρμογή, στο σημερινό παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Προσοτσάνης και εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει και να επιστρέψουμε στα γεμάτα γήπεδα».

Αβραμίνα Σεβδίλη:

«Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Προσοτσάνης, η οποία ήταν η ομάδα μου πέρσι και τα τελευταία χρόνια. Σήμερα παίξαμε το παιχνίδι μας, φέραμε εις πέρας τον σχεδιασμό που πραγματοποιήθηκε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Ήμασταν αρκετά καλές, έχουμε δείξει μία βελτίωση, είμαστε πιο συγκεντρωμένες και κάνουμε λιγότερα λάθη».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter

Διαβάστε ακόμη...