"Έχω καλό προαίσθημα” (vid)

Για την επιστροφή στην ενεργό δράση σε επίσημο παιχνίδι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και για την νίκη επί της Λάρισας μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.
"Έχω καλό προαίσθημα” (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός :

"Μου έλειψε αυτό! Να είμαι σε θέση να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι, γιατί στην τελική για αυτό το συναίσθημα παίζω ποδόσφαιρο. Με το γήπεδο άδειο βέβαια, δεν είναι το ίδιο. Ελπίζω όλος ο κόσμος να βρει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα και να δούμε το γήπεδο γεμάτο με κόσμο.

Αυτή την περίοδο παίζω με νέους και ταλαντούχους παίκτες, οπότε με κάνουν να αισθάνομαι νεότερος. Να σας πω την αλήθεια, χαίρομαι γιατί μετά τον τραυματισμό, δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν, καθώς ήταν πολύ δύσκολος ο τραυματισμός. Τελικά όμως σε κάθε προπόνηση άρχισα να αισθάνομαι όλο και καλύτερα και όλοι αυτοί οι νέοι παίκτες που είχα δίπλα μου, μου έδωσαν περισσότερη δύναμη και με έκαναν να νιώθω νέος. Πρέπει να δουλέψουμε, όπως δουλεύαμε μέχρι τώρα.

Είναι πολύ καλοί. Είμαι χαρούμενος γιατί θεωρώ πως μπορούν να είναι το μέλλον του συλλόγου. Είδα παίκτες με καλή συμπεριφορά και με δίψα να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στο κλαμπ. Είμαι χαρούμενος και ελπίζω το κλαμπ να φροντίσει για αυτούς τους νέους παίκτες.

Είχα παίξει σε αυτή την θέση, για να ειμαι ειλικρινής στην Ιταλία, στην Μπολόνια. Αλλάζαμε το σύστημα συχνά και αγωνιζόμουν και σαν στόπερ, αλλά και σαν δεξί φουλ – μπακ.

Νιώθω ότι επιστρέφω πολλά χρόνια πίσω, ένα καλό συναίσθημα. Το σημαντικό για μένα είναι ότι προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα στα τελευταία λεπτά, που δεν ήταν και τόσο εύκολα. Στο τέλος πήρα χρόνο συμμετοχής και πήραμε και το τρίποντο, που ήταν και το πιο σημαντικό.

Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες σε αυτά τα προκριματικά. Αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε μια μάχη μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και... δεν ξέρω γιατί έχω αυτό το προαίσθημα, αλλά πιστεύω ότι είναι καλό για εμάς που βρίσκουμε ξανά την Μπενφίκα, μετά από δυο χρόνια".

 

Διαβάστε ακόμη...