"Να έχουμε μία καλή χρονιά"

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Πέλκα για την αυριανή νοκ άουτ αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας...
"Να έχουμε μία καλή χρονιά"

Αναλυτικά τόνισε: 

Για το αυριανό παιχνίδι: "Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με καλή αρχή και χωρίς τραυματισμούς για όλη την ομάδα. να φύγει ο κορωνοϊός από τη ζωή μας και να επιστρέψει και ο κόσμος στα γήπεδα. Σίγουρα υπάρχει πίεση και είναι ωραίο να ζεις με αυτήν, να έχεις αυτό το άγχος. έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή την πίεση, αύριο για εμάς είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να ξεκινήσουμε με το δεξί σε αυτή τη διοργάνωση.

Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί η ομάδα χρειάζεται τα έσοδα κι εμείς είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους μας να ξαναμπεί η ομάδα στην Ευρώπη γιατί πέρυσι αδικήσαμε τους εαυτούς μας που δεν παίξαμε εκεί. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της".

Για τις ιδιαιτερότητες αυτής της περιόδου: "Είναι μία περίοδος περίεργη για όλο τον πλανήτη. Εμείς ξέρουμε πως είναι να παίζεις σε άδειο γήπεδο, αλλά ναι, είναι περίεργο. Δε θέλουμε δικαιολογίες, θα δώσουμε τα πάντα. Πιο καθοριστικό ρόλο παίζει σίγουρα το ότι είναι ένα παιχνίδι. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, όποιος κάνει πιο λίγα λάθη, κερδίζει τα παιχνίδια".

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: "Πέρυσι δεν πετύχαμε τους στόχους μας, αν και στο τέλος διορθώσαμε λίγο την κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή, δε θέλουμε να βάζουμε πολύ μακρινούς στόχους. Κοιτάμε τον αυριανό αντίπαλο, να κερδίζουμε αυτοπεποίθηση κι έναν-έναν να πετυχαίνουμε τους στόχους μας".

Για το αν τον εμπνέει το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: "Όταν είχαμε περάσει τη Φενέρ, ήμουν στις ακαδημίες και είχα χαρεί που πήρε την πρόκριση η ομάδα μου".

Για την κατάσταση της Μπεσίκτας: "Εμείς κοιτάμε το πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο παιχνίδι αύριο. Μελετήσαμε τον αντίπαλο και περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς. Εμείς έχουμε πει ότι θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, θα παλέψουμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά και θα περάσουμε".

Διαβάστε ακόμη...