«Ο ΠΑΟΚ έριξε τη... χούντα του ποδοσφαίρου - Ανοργασμική πολιτική του ΟΣΦΠ»

Ατάκες - φωτιά από τον Κυριάκο Κυριάκο...
«Ο ΠΑΟΚ έριξε τη... χούντα του ποδοσφαίρου - Ανοργασμική πολιτική του ΟΣΦΠ»

στην εκπομπή του SDNA μιλώντας για Ολυμπιακό, Βαγγέλη Μαρινάκη και όλες τις κινήσεις που θα γίνουν από τον ΠΑΟΚ σε δικαστικό επίπεδο! Για θλιβερή παρουσία του ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Δικέφαλου.
Μιλώντας για την… επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ιβάν Σαββίδη στην συνεδρίαση της Super League, ανέφερε: «Είναι η δεύτερη φορά που με ψυχρό μυαλό κάνει κάτι τέτοιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με γραμμένες δηλώσεις, γιατί έχει δυσκολία στον προφορικό λόγο και εκτίθεται. Ήταν θλιβερή η παρουσία του και δεν τον προστατεύουν ούτε οι συνεργάτες του. Διάβασε ένα λογύδριο το οποίο εστίασε στην ρατσιστική χρήση του όρου 'Ρώσος' για τον κ. Σαββίδη. Υπηρετεί μία ανοργασμική επικοινωνιακή πολιτική που έχει αποφασίσει ο Ολυμπιακός τα δύο με τρία τελευταία χρόνια που βρίσκεται εκτός τίτλων. Είναι θλιβερό για τον κ. Μαρινάκη που εκπροσωπεί έναν ιστορικό σύλλογο. Πολύς κόσμος του Ολυμπιακού ντρέπεται με τον κ. Μαρινάκη. Το ανέφερα και εχτές, ότι δεν έχει εγκαθιδρυθεί καμία κουλτούρα συνεργασίας στη Λίγκα, εξαιτίας τοξικών καιροσκόπων».

Σε συνέχεια της τοποθέτησης του, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έφαγε τα μούτρα του δεκάδες φορές αλλά τελικά αυτός έριξε τη χούντα. Όταν κάποιος με το 'καλημέρα' μιλάει για Ρώσους και λεκέδες, κάποιος πρέπει να απαντήσει. Και καλώς του απάντησε και ήπια απάντησε καθώς κατηγορείται όχι μόνο γι΄αυτά που αφορούν το ποδόσφαιρο αλλά και το μισό ποινικό κώδικα. Γνωρίζει εκείνος... Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει και κρίνεται από το κοινό του. Ο κ. Μαρινάκης έχει διαρκώς ένα άγχος για να μειώσει τον Ιβάν Σαββίδη. Στο τέλος της ημέρας είναι παράσημο ο ΠΑΟΚ να έχει έναν οργανισμό να ασχολείται μαζί του και να κοιτάει πως να τον καταστρέφει. Ο ΠΑΟΚ δεν καταστρέφεται, πιο δυνατός θα γίνει».

Για το γεγονός ότι η πλευρά του Ολυμπιακού επιτέθηκε στις ομάδες που διαφωνούσαν με τις θέσεις του, ο Κυριάκος Κυριάκος σημείωσε: «Δεν είχε τα άντερα να πει και τον Παναθηναϊκό, τον έγραφε μετά στα Μέσα του. Τι να κάνουμε που η κοινή λογική επιτάσσει κοντινές απόψεις; Όποιος έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι σε κάποιο άρμα. Ας βάλει όποιους θέλει, υπάρχουν δικαστήρια, υπάρχουν αρχές. Θα μας βγάλει θυγατρική και τη Νότιγχαμ, γιατί μπορεί να πάει η Κυρία Μαρούπα και να κάνει αυτοψία...».

Μιλώντας για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ σε δικαστικό επίπεδο με την προσφυγή του CAS, τόνισε: «Το έχουμε προαναγγείλει, είναι χίλιες λέξεις υπομνήματα, πάμε για να αθωωθούμε εκεί. Μας ενδιαφέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πάμε και να αθωωθούμε. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ για την πολιτική του Ολυμπιακού, έτσι νομίζουν ότι μπορούν να γονατίσουν τον ΠΑΟΚ, είτε γιατί τον φοβούνται, είτε γιατί τον... παρασέβονται. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ελέφαντες.

Δεν δίκασε κανένας τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μια παρατυπία στην Εφέσεων και εμφανίζεται ως αυτόκλητος προστάτης ο Ολυμπιακός. Δεν κάνουμε επιθέσεις στη Δικαιοσύνη ούτε δείχνουμε ασέβεια. Ο κ. Σαββίδης συμπληρώνει δύο χρόνια εκτός γηπέδου και άλλοι έχουν απαγόρευση ενασχόλησης και κυκλοφορούν στα αποδυτήρια.

Εμείς τι είπαμε για τον κ. Βρυώνη; Ότι έκανε λάθος. Ο κ. Βρυώνης την ίδια ημέρα πήρε δύο διαφορετικές αποφάσεις. Στη δική του περίπτωση ήταν καθοριστική απόφαση για να είναι διάδικος στο CAS ο Ολυμπιακός. Με μεγάλη μας χαρά να είναι διάδικος μας στο CAS ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός, η συμπεριφορά του απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο τρόπος που χειρίστηκε την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ, μας αναγκάζει να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα και μόνο το νόμο. Εμείς δεν αναφέραμε ομάδες γιατί θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Εμείς ευχόμαστε να κάνουμε λάθος και να είναι σατανικές συμπτώσεις οι υποθέσεις που είναι μπλεγμένος ο Ολυμπιακός, μακάρι να είναι αθώοι οι άνθρωποι. Σκοπεύουμε να κάνουμε τα πάντα και έχουμε τα στοιχεία για να κυνηγήσουμε τις υποθέσεις που θα κάνουν τον Ολυμπιακό να είναι σε αναμμένα κάρβουνα...».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τη θέση του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Εμείς είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και είμαστε υπέρ της επανέναρξης, θέλουμε να κριθούν και να τελειώσουν όλα στο γήπεδο. Όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να υπονομευτεί η επόμενη χρονιά και αγωνιστικά και οικονομικά από αυτούς που θέλουν να το παίξουν τιμητές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν η Λίγκα δεν βάλει μπροστά ένα πλάνο κεντρικής διαχείρισης νομίζω ότι δεν θα υπονομεύσουμε μόνο την επόμενη χρονιά αλλά και τις επόμενες.

Η UEFA είπε εξαντλήστε τα περιθώρια για να παίξετε. Συμφωνούμε με αυτό. Όμως δεν συμφωνούμε με το να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές από μια περίοδο απραξίας για να παίξουν δέκα παιχνίδια και μετά να συνεχίσουν σερί για την επόμενη χρονιά. Θεωρώ ότι πρέπει να μπορέσουμε να πάμε για προπονήσεις μέχρι 20-25 Μαΐου και να τελειώσουμε αρχές Ιουλίου. Αν τραβήξει παραπάνω θα είναι καταστροφικό... Αν έχουμε ένα κρούσμα που μπορεί να είναι ένας φυσιοθεραπευτής π.χ στις 25 Ιουνίου στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπει σε καραντίνα ο ΠΑΟΚ και όλες οι ομάδες που έπαιξε ο ΠΑΟΚ και να σταματήσουμε.

Σε όλες τις χώρες ανοίγουν πρώτα τα απολύτως απαραίτητα και με όρους που δεν μπορούν να τηρηθούν στο ποδόσφαιρο. Πως θα παίξουμε με social distancing; Μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε και εμένα μου έλειψε το ποδόσφαιρο, δεν μου έλειψε ο κ. Μαρινάκης. Ο Ολυμπιακός έχει τσιμπήσει με ένα τρολ που δημιουργήθηκε ίσως και από τον κ.Κόλκα στα blog του στο σάιτ σας ότι αν μπει παύλα δεν θα έχουμε πρωταθλητή. Αυτό το πράγμα αρχίζει και επιβεβαιώνεται σε κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ο Ολυμπιακός νομίζει ότι είναι η πολιτική του ΠΑΟΚ. Ούτε έχουμε ασχοληθεί με το τι θα συμβεί με την διακοπή...

Δύο δρόμοι υπάρχουν ή υπάρχει πρώτος και υπάρχει και τελευταίος ή δεν υπάρχει ούτε πρώτος ούτε τελευταίος και αδικημένες είναι οι ομάδες που δεν μπορούν να ανέβουν. Δεν έχουμε ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ο Ολυμπιακός αντιδράει στα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη μόνο και μόνο για να απαντάει στα τρολ. Εμείς θα το βάλουμε σε ψηφοφορία. Θα ψηφίσουν οι ομάδες δεν θα την πάρουμε εμείς την απόφαση, εμείς μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε για τον Ολυμπιακό και αυτοί για εμάς.

Έχουμε έναν συνεταιρισμό μπαίνουν τα θέματα σε ψηφοφορία. Η δική μας κόντρα με τον Ολυμπιακό έχει προκληθεί από εκείνους. Μέχρι πρόπερσι ΠΑΟΚάκι μας ανέβαζε ΠΑΟΚάκι μας κατέβαζε. Είναι παράσημο αυτό για εμάς. Να μας κουνάει το δάχτυλο ο Ολυμπιακός που είναι μπλεγμένος σε όλα τα σκάνδαλα από την αρχή του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Και να σας πω και για τον Γκαρσία που είπε ότι όλοι ξέρουμε τι κάνει ο Ολυμπιακός 60 χρόνια. Θυμηθείτε όλες τις κόντρες του ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο πόλους. Πάντα ο ένας πόλος είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό γιατί συμβαίνει; Γιατί όλο το παραποδόσφαιρο το έχει αναλάβει ο πιο ισχυρός. Αυτό γίνεται και πάντα θα βρίσκονται άνθρωποι και παράγοντες που θα το αμφισβητούν όλο αυτό»

Διαβάστε ακόμη...