«Μένουμε σπίτι μέχρι να εξαλειφθεί ο ιός»

Για την μέχρι τώρα πορεία του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, την τελική ευθεία αλλά και το φλέγον θέμα του κορωνωϊού, η Χαρά Δημητρίου μιλάει στο acpaok.gr.
«Μένουμε σπίτι μέχρι να εξαλειφθεί ο ιός»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ Morris μέχρι τώρα...

«Η ομάδα μπήκε πολύ δυναμικά το 2020 και συνέχισε το σερί νικών του προηγούμενου έτους. Όσο περνάει ο καιρός η εικόνα μας γίνεται όλο και καλύτερη. Η ομάδα εμφανίζεται περισσότερο δεμένη έχοντας συνοχή επιθετικά και αμυντικά. Κάποια παιχνίδια λόγω καιρικών συνθηκών ή κακού αγωνιστικού χώρου μπορεί να μας δυσκόλεψαν, παρ'όλα αυτά δείξαμε την εμπειρία και την ψυχραιμία που χρειάστηκε και κερδίσαμε ακόμα και αν δεν είχαμε ικανοποιητική απόδοση».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Έχουν απομείνει κάποιοι αγώνες ακόμη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οι οποίοι σίγουρα θα πάρουν παράταση λόγω των τελευταίων δρώμενων στην χώρα και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είμαστε σίγουρες για τις δυνατότητες μας και πως μπορούμε μέχρι τέλους να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Πρόκληση θα είναι για εμάς να μας δυσκολέψει ένας αντίπαλος, έτσι θα αναγκαστούμε να βρούμε πιο γρήγορα λύσεις αλλά πιστεύω στην ομάδα και είμαι σίγουρη πως και με την βοήθεια του προπονητικού τιμ θα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Ελπίζοντας βέβαια πως θα παρουσιάσουμε σοβαρό χαρακτήρα και όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, κάτι που μας ταιριάζει σαν ομάδα».

Για την επικαιρότητα, τον κορωνοϊό και πώς αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός, και πόσο θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ομάδα.

«Από την Παρασκευή σταματήσανε οι προπονήσεις μας καθώς έκλεισαν όλα τα αθλητικά κέντρα και οι χώροι μαζικών συγκεντρώσεων. Ήμουν από την αρχή προβληματισμένη γιατί παρακολουθούσα καθημερινά τις εξελίξεις στην Ιταλία. Είμαι πολύ προσεκτική, τηρώ ότι είναι απαραίτητο για την υγιεινή μου και προτιμώ να παραμένω στο σπίτι αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να βγω έξω. Πρέπει να προσέξουμε τον εαυτό μας πολύ αλλά πιο πολύ να δείξουμε σεβασμό στον συνάνθρωπό μας, κυρίως στις ευπαθείς ομάδες.

Η ομάδα σίγουρα θα επηρεαστεί επειδή δε θα κάνουμε προπονήσεις όλες μαζί, παρ'όλα αυτά ο προπονητής μας έχει δώσει πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων που όλες θα τηρήσουμε με συνέπεια για το καλό το δικό μας και της ομάδας.

Το μήνυμα μου για τον Κορωνωϊό είναι «Μένουμε σπίτι, παραμένουμε ήρεμοι και κάνουμε υπομονή μέχρι να μειωθούν τα κρούσματα και το κατά να εξαλειφθεί πλήρως ο ιός».

Διαβάστε ακόμη...